Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyy

faceciki powiedzcie mi jak mam go zaprosic na kawe

Polecane posty

Gość pomocyyyy

on wczesniej chcial sie spotkac ale ja nie chcialam - teraz ja chce i nie wiem jak mam go zaprosic tak zeby sie zgodzil,cos ostatnio gadal ze niby ma kogos ale ja mu nie wierze ,pomocy

jeśli szukasz rady: "słuchaj, może miałbyś ochotę wybrać się ze mną na kawę i ciacho w weekend ? znalazłam taką fajną knajpę i tam jest super" jeśli szukasz wygadania: tak to bywa :/ niesprawiedliwie

Gość pomocyyyy
juz raz mu powiedzilam ze chce sie spotkac to on mowil ze ma kogos i sie nie spotyka!! ja mu nie weirze bo wczesniej nalegal na spotkania a ja znwu odmawialam :/ wiec mysle ze tak gada tylko zeby sie odegrac na mnie i teraz nie wiem jak mam go przekonac do tego spotkania

pójście po bandzie będzie oznaczało zaproszenie ich obojga. Tak czy siak nie wróżę powodzenia tej operacji ;)

Gość cxvxc
Jesli facet ma jaja, to juz sie z toba nie spotka. Po co mu ktos, kto zmienia zdania? Za jakis czas znow powiesz nie, potem znow tak.

Gość pomocyyyy
tak wiem ze przegielam :/ ale chce to naprawic ale widze ze nic na niego nie dziala :/ chyba sie wyzywa na mnie i chce zebym cierpiala :/ ale ilez mozna? faceci sa nienormalni

mało tego, nie mają fajnych piersi. Faceci są beznadziejni ;-) doprawdy nie wiem co w nich kobiety widzicie

uruchomić w sobie kobietę tak, aby on ciebie prosił, żebyś raczyła przyjść, a seks-speal, to co ...

Gość pomocyyyy
mam go błagać? przepraszalam go i nic:/

Gość pomocyyyy
mam dosyc tych waszych glupich gierek - facet pewnie ma teraz ubaw bo widzi ze za nim latam i tak szybko nie odpuszczam,napisze jeszcze raz jak nie bedzie chcial to niech spierr