Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawia mnie

Jak to było u was?

Polecane posty

Gość zastanawia mnie

Mma takie pytanie. Jak zareagowali wasi partnerzy na to, ze zostaną ojcami. Chodzi mi w tych przypadkach, w których ciąża była zaskoczeniem bo wiadomo, ze jak sie planuje to juz sie ma jakies pojecie, ze mozna zostac tata. Dlatego pytam jak przyjeli to Ci, którzy sie nie spodziewali. Jaka byla ich reakcja i co zrobili??

Gość uuppp
nasze bylo nieplanowane,jak powiedzialam swojemu facetowi to najpierw zapalil fajke a potem mnie przytulil :)

Gość zastanawia mnie
Moj to chyba tez najpierw fajke zapali. Moze ktos jeszcze sie wypowie? Bardz

Gość zastanawia mnie
bardzo prosze

Gość hehehhee
moj w szoku zapytal gdzie postawimy lozeczko :D

Gość zastanawia mnie
hehehe to naprawde musial byc dla niego spory szok:)

Gość MonikaFL
Moj wiedzial wczesniej ode mnie (nie wiem jak), caly czas wmawial mi ze jestem w ciazy, a ja ze nie. Przyniosl mi 3 testy ciazowe, wszystkie 3 byly pozytywne, ja w szoku a on poskladany ze smiechu. :)

dwa lata po ślubie ja wściekła na maksa a on skakał jak wariat wziął mnie na ręce i kręcił dookoła po prostu oszalał:)

Moj byl pewien, ze jestem zanim zrobilam test:P A jak sie okazalo, ze pozytywny to przez dwa dni chodzil jak wariat i sie cieszyl:D

Gość zastanawia mnie
wiadc, ze jednak faceci to zawsze przyjma to, ze jakos to bedzie i poprostu sie ciesza:)

Gość MonikaFL
To prawda, ja do dzisiaj sie stresuje, jestem w szostym miesiacu, a on mowi, ze wszystko bedzie w porzadku.

Gość płakał jak bóbr...
to chyba tylko mój płakał...ale do dziś nie wiem czy ze szczęścia czy z żalu...a dziecko ma już 3 lata :D wolę nie wiedzieć :D

Gość zastanawia mnie
Lepiej myslec, ze plakal ze szczescia. Dokladnie, kobiety zawsze mysla co dalej, jak sie ułozy , ze wszystko sie zmieni, a faceci sa pewni, ze jakos bedzie i sa zadowoleni:)

Moj tez niby wiedzial,że jestem..ja nie dowierzalam,kiedy dowiedzialam sie ędąc na badaniach potwierdzilam tylko jego opcje,ten caly szczesliwy,lezka w oczku no i ocywiscie przytulenie :P

Gość miszell
moj to wiedzial wczesniej ode mnie, po piersiach,,, ja nie wierzylam

Gość la la la
zatrzymal mnie (bo poinformowaniu go zrobiłam w tył zwrot bo zachciało mi się płakać) i przytulił; wyglądało na to że się cieszy a w ogóle to nie wiedziałam jak mu powiedzieć ale okazało się że domyślil się że zamknęłam się w łazience żeby zrobić test, no i gdy nakładał obiad (on gotuje ostatnio), spytał czy dla dwojga czy dla trojga... no więc wtedy odpowiedziałam zgodnie z aktualną wiedzą, że dla trojga :) (to z dzisiejszego wieczoru)

Gość la la la
"Przyniosl mi 3 testy ciazowe, wszystkie 3 byly pozytywne, ja w szoku a on poskladany ze smiechu." Że niby co? Wypełnił za ciebie? :D Nie, ja się nie śmieję ale zabawnie wyszło :). Wyjaśnisz?

Gość MonikaFL
Bo robilam jeden po drugim i nie wierzylam! :)

Gość zastanawia mnie
Widze, ze we wszystkich przypadkach partnerzy zareagowali pozytywnie nawet jeśli to była nie planowana ciaza:):)nic tylko pozazdroscic:)

Gość fkjldjfhdjkfh
mój powiedział acha to co hajtamy się i pobiegła do matki powiedzieć że zostanie ojcem, nie jestśmy już razem

Gość saleminka8
przy pierwszej ciązyjakoś tak nie dochodziło to do niego,ale gdy poroniłam łezki mu poleciały Przy obecnej ciązy gdy mu mówiłam to rogal od ucha do ucha:)

Gość zastanawia mnie
fkjdl... a jesli mozna wiedziec to dlaczego nie jestescie razem? To przez ciaze?wspolczuje:(