Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starającaSię.....

DO WSZYSTKICH KOBIET

Polecane posty

Gość starającaSię.....

Czesc kobietki. Mam cykle 32 dniowe, z moich obserwacji owulacja przypada na 18 dc. Juz kolejny cykl staram się i jakos nam nie wychodzi Moje pytanie brzmi.. w ktorym dniu cyklu wam sie udalo, na ile dni przed owulacją?? to dla mnie bardzo wazne i z góry dziekuje wszystkim kobietom ktore się tu wypowiedzą za odpowiedzi..

Gość u mnie to cykle
U mnie to cykle są 28-dniowe a owulacja 14-ego dnia, jak w zegarku :) złoty strzał zaliczyliśmy 9 dni od ostatniego @ czyli na 5 dni przed owulką. MAMY CÓRCIĘ :) Może mieć znaczenie to, że nie kochaliśmy się codziennie! Lecz co 2, 3 dni.

Gość miszell
nie mozna sie kochac codzienne! co 2-3 dzien najlepiej... bo wtedy plemnikow njeste wiecej i jest dalszy strzal... mi starsznie pomogl wiesiolek.. zaczelam brac od miesiaczki i przestalam w dniu owulacji, sluz jest wdedy idealny

Gość starającaSię.....
więc kiedy powinnam sie starac? od ktorego dnia cyklu? bo juz nie wiem co robic:(

Gość u mnie to cykle
ja bym Ci radziła kochać się przez cały cykl, jednak co 2-3 dni, jak napisałam!!! chyba, że chcesz mieć dzieciaczka określonej płci, to wtedy w sex w ściśle określone dni.

Gość starającaSię.....
chcialabym chłopca:)