Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeeeeeeee

Torebki David Jones i Vera Bags- które lepsze? Czy one są dobrej jakości??

Polecane posty

Gość heeeeeeeeee

zastanawiam się nad zakupem, bo mam skórzaną torbę na wiosnę, ale ona jest ciężka. Torebki ze skóry ekologicznej są lżejsze. Zresztą wolę raz na kilka miesięcy kupić torbę za 100-150zł niż za 500. Tylko nie wiem, czy te torebki sa dobrej jakości i które lepsze:( Może ktoś je macał, miał, kupował?

Gość Evita 1
Ja osobiście od 5 lat jestem wierna firmie Hermes i nie zamieniłabym jej na żadną inną :)

Gość heeeeeeeeee
No dobra, ale to ma się nijak do mojego pytania;)

jakoś tak sie składa,ze ostatnio kupuje prawie same torebki davida jonsa i powiem ci,ze jak dla mnie rewelacja,łądne fasony,super jakoś i wielki wybór a i cena niska polecam:)

Gość Evita 1
Ale nie znam tych wyżej wymienionych firm :P Chociaż w sumie może i warto sie zainteresować, bo na torebkę Hermesa ostatnio musiałam czekać półtora roku :(

Gość heeeeeeeeee
No ja miałam dwie Vera Bags- jedna była taka sobie, druga jest super jakości. I właśnie nie wiem, czy kupować kolejna Vera Bags, czy DJ tym razem. Nie mogę się zdecydować.

Gość 1875622
tez chce kupic jonesa na allegro kosztuje bodajze 105 taka duza brazowa

Gość heeeeeeeeee
No, ja bym właśnie też chciała taki karmelowy:) Ew. czerwony albo jasnożółty. I nie wiem, jaką wybrać😭

Gość hejjkka
wez sobie jakas w stylu listonoszki

Gość hejjkka
wpisz w allegro' jones raportówka' albo 'jones listonoszka'

Gość hejjkka
albo aktówka;)

Gość heeeeeeeeee
Nie, nie podobają mi się takie:( Poza tym mus być duża, bo nosze dużo rzeczy. Wiem, ze teraz modne sa mniejsze, ale nie mogę mieć małej torebki.

Evita 1 zauwaz,że my tu rozmawiamy o torebkach w miarę tanich a nie za kilkanascie tysięcy

Gość heeeeeeeeee
Nie, takie mi się nie podobają. No dobra, w zasadzie to podoba mi się i pasuje do mnie tylko jedna, to znowu kupię torbę Vera Bags;)

Gość emilkaaa_RADOM
nie dalabym za ta evity tyle............ o mamo:O ja chce sobie kupic taka, ale wiecie co, w tym peirwszym linku wyglada duzo latwiej a realne zdjecie juz mniej mi sie podoba, powiedzcie co mysliscie 1 http://allegro.pl/item577485818_finora_brazowa_torebka_david_jones_nowa_kolekcja.html 2 http://allegro.pl/item576318288_luksusowa_torba_aktowka_david_jones_kolory.html

Gość heeeeeeeeee
No moim zdaniem ta torba jest ok, ale te David Jones właśnie na realnych zdjęciach wyglądają dość bazarowo niektóre:O Dlatego jednak kupię Vera Bags i to z takiego materiału, jak mam teraz, bo jestem bardzo zadowolona. Wybaczcie, że nie dam linka do aukcji, ale ta torebka jest tylko jedna na całym Allegro;)

Gość olaoalaoalaoala
mam jonsa od pol roku jest w super stanie jak nowka nie smigana