Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambrozjaa

czy źle robie?

Polecane posty

Gość Ambrozjaa

A więc krótko i na temat. Mialam faceta 3 lata, rozpadlo sie z winy obojga, po prostu nie wyszlo. Poznalam drugiego, wspołzyjemy i seks jest cudowny :) w tym obecny partner wygrywa z eks. jednak sa tez takie sprawy jak uczucia, bezpieczenstwo, zapewnienie bytu, rodzina.....obecny do takich spraw sie nei nadaje ;/ jest rozrzutny. Eks jest poukładany. Obecny jest szaolnoy i tego brakowalo mi w poprzednim zwiazku. Odrobina szalenstwa i teraz to mam no ale powiedzcie mi w zyciu mzona poszalec ale powaznym kiedy tzreba byc powinno. Moze wyjde tu na materialistkę.....no ale facet musi byc facetem, ma zarabiac i myslec o przyszlosci a moj obecny mysli jak dziecko ;/ ma 26 lat prawie. jedynego plusa łapie przy seksie i uroda oki. czy zle robie bedac w takim zwiazku? Niby cos czuje jak sie kochamy duzo uczucia i ciepla zjeog strony szanuje mnie....no ale z eks to byla Milosc......tutaj takiej prawdziwej milosci niema..

Zastanów się poważnie nad tym czego pragniesz, czego chcesz... Masz tu myslenie nastolatki, o płytkim rozumku. Sama wiesz co dla Ciebie najlepsze. Ps. Wracanie do eks to najgorsze co może być. Może znajdź trzeciego, który bedzie miał cechy i jednego i drugiego.

Gość Ambrozjaa
moze i mysle czasem jak nastolatka ale jestem tez powazna kobieta pracującą( mam dosc powazne stanowisko) jednak moje zycie uczuciowe to lipa;/ co do trzeciego to....w czasie gdy jestem z obecnym partnerem, spotkalam sie na kawie z dwoma i niestety ale nie pasuja do mnie;/ seksu nie bylo bo nie robie tak ale juz 1 wrazenia ich skasowaly. Zrazilam sie do poznawania kogos nowego. uwierzcie mi. spotykam sie z obecnym i czasem mnie wkurwia no ale bzykniemy sie he he i jest wspaniale :D

Gość Ambrozjaa
ej no to co mam robic?;/ co do spraw damsko- meskich to nie umiem wybierac ;/ mam z tym problem;/ doradzcie cos ;)

Gość no to miałaś pecha
czyli dla ciebie miłość = poukładany facet, który zapewni bezpieczne życie? :D

musisz byc z dwoma na raz:D jeden zapewnia poczucie estetyki i gorace sceny łóżkowe- drugi poczucie bezpieczeństwa i bezpieczny byt:P