Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramona445456

JESTEM W SZOOOOOOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ramona445456

Dziewczyny slyszalyscie historie smierci 3,5letniego chlopczyka w wyniku pobicia go przez konkubenta matki? Podobno torturowal go przez kilka dni m.in bil kablem dzieckomialao obrazenia na glowie, since na jaderkach i podobno to dziecko PROSILO go zeby je nie bil . Masakra!!! Ja nie moglam w nocy spac od kiedy o tym przeczytala w Fakcie. Jak matka mogla pozwolic na takie traktowanie jej synka??? w glowie mi sie to nie miesci.

Gość nie ma to jak FAKT
:o

Gość ramona445456
Bylo o tym rowniez w wiadomosciach na TVP1

Gość łajza z miasta
a ja nie mogę czegoś takiego czytać bo bym sie załamała psychicznie jeszcze powiedział o dziecku tak ---- bez przerwy czegoś chciał, ciągle wołał jedzenia------ i za to go bił :-( mógłby mi go oddać to bym mu dała dużo jedzenia :-(

Gość ada0000
ja tez bylam w szoku ,ale ona miala jeszcze wiecej dzieci ,tylko ze miala odebrane prawa rodzicielskie i kazde dziecko innego ojca mialo. masakra.

Gość ramona445456
DO ONKIAA w tym linku ktory mi podalas jest o tym chlopcu? Bo nie chce mi sie strona z Wyborcza otworzyc? Moze masz jakis inny?

A ja czytając to popłakałam się:(( Co te biedne niewinne malenstwo moglo czuc ...ech....

Gość xxxxxxx3542
moze ktos ma jakis inny link o tej sprawie bo ja tez tego nie moge otworzyc

Gość martelka
Tak krótkie i tak koszmarne życie miał ten chłopczyk. A pamiętacie kilka lat temu historię 4-letniego Oskarka z Piotrkowa Trybunalskiego? O ile dobrze pamiętam dane. Chłopczyk został zakatowany również przez faceta jego matki. Pobity prosił o wodę, to ten mu doprawił. Na ciele dziecka znaleziono wiele ran i blizn świadczących o tym, że był katowany wielokrotnie. Mało tego, był bity żelazkiem, gaszono na nim papierosy, miał złamaną rączkę i z nią żył chyba 10 m-cy i nadal był bity. Nikt go nie zaprowadził do lekarza, bo by się wydało. Nikt nie pomógł. Jak go wspomnę, to łzy mi same lecą. To jest chyba coś najgorszego co można zrobić. Znęcać się nad maleńkim bezbronnym dzieckiem. Na to słów brakuje i nie ma kary jaka powinna być za takie czyny.