Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka glupia

Czemu nie moge licytowac???????Pomocy!

Polecane posty

Gość laleczka glupia

nie wiem czemu ale na allegro od dwoch dni wciaz wyskakuje mi blad-brak polaczenia z serwerem:( Pomozcie...

Gość laleczka glupia
prosze niech mi ktos powie dlaczego?Chcialam kupic dziecku kilka fajnych upatrzonych ciuszkow a nie moge:(

Gość laleczka glupia
ale ja chce kupic,nie sprzedac...tez mam cos oplacac?nie rozumiem:(

Gość saleminka8
płaci się za wystawianie przedmiotów i za prowizje od sprzedazy Ale to chyba nie do działu ciąza... !!!!! jest ogólny !!!!! jak błąd serwera to masz cos chyba z kompem-nie wiem jak inne strony działają to napisz do zespołu allegro i tyle

Gość laleczka glupia
saleminka dzieki!Wiem ze powinnam pisac na ogolnym ale tam mnie olewaja a na was zawsze mozna liczyc:)A pisac do dzialu allegro ...tylko jak?nie ma zadnych namiarow a przynajmniej nic nie moge znalezc

Gość laleczka glupia
nie chce bardzo marudzic ale moze ktos da mi napiary na napisanie e-maila do zespolu allegro?

Gość laleczka glupia
dzieki!probowalam przed chwila ale jak probuje wejsc do srodka znow wyskakuje mi ten braj pol z serwerem:(

Gość uipyp
sprobuj pomoc@allegro.pl

Gość saleminka8
jak długo masz konto tam?? kupowałas juz cos wczesniej??

Gość Glupia laleczka
Konto mam juz ze trzy lata i nigdy nie mialam takich problemow..kupowalam i to kilkanascie razy.. Ten link powyzej jest chyba nieaktualny bo daje mi ze strona nie istnieje..jestescie kochane dziewczyny ze chociaz probujecie mi pomoc bo na ogolny napisalam juz wczoraj i nikt mnie nie zauwazyl..

Gość .mlmklm
Ten link powyzej jest chyba nieaktualny bo daje mi ze strona nie istnieje.. O ja pierd... który link Ci się nie otwiera? Tylko proszę nie mów że ten pomoc@allegro.pl bo padne ze smiechu:D

Gość prowokejszyn2

Gość Glupia laleczka
tequilka-probowalam i tego:( No nic,napisalam do zespolu allegro wiec moze cos poradza..

Gość .mlmklm
nie odpisałaś mi który link Ci się nie otwiera.. forum działa, tylko ten drugi "link" ma taki komunikat że strona nie istnieje, więc rozumiem że pomoc@allegro.pl to nazywasz linkiem:D dobry masz nick tyle Ci powiem:D