Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes266

po czym poznać że facet chce tylko seksu a po czym ze zwiakzu, blagam pomóżcie

Polecane posty

Gość agnes266

znamy się od 3 lat, zawsze nas do siebie ciągnęło, ale a to ja miałam związek, a to on, póżniej moja przyjaciółka się w nim zauroczyła, a jesteśmy grupą znajomych, czułam co się dzieje między nami, ale postanowiłam to zdusić w sobie, walczyłam.... teraz moja przyjaciolka jest 1,5 roku w zwiaku, moj ''oblubieniec'' przypomnial sobie o mnie. Genaralnie odzywa sie co jakieś 2- 3 miesiące, chyba, żeby się przypomnieć nigdy z nikim nie mialam takiej chemii, spotkalismy sie w tym tygodniu, przegadalismy cala noc, przystawial sie do mnie, ale nie dalam sie nawet pocalowac, zwlaszcza, ze rozstalam sie tydzien temu z chlopakiem i nie mam ochoty na mężczyzn... wiec nie przespalm sie z nim, nie wiem, czy chcial tylko tego, bo chcial sie przytulac itd powiedzial ze nie mam dla niego serca zapytal czy masz ochote na seks ? powiedzialam ze nie, on- ja tez nie mam, mam zajebsita ochote zignorowalam to, kiedy wychodzil, chcial mi dac buziaka, odsunelam sie, naprawde nie mam ochoty zeby ktoklwiek mnie dotykal mimo, ze uwielbialam seks, i bylam bardzo odwazna w łóżku, pisze to, zebyscie nie wzieli mnie za cotke niewydymke :) bo to nie tak wyszedł rano napisał, zebym wstała, bo się spóżnie, potem w czasie dnia pisał, dzisiaj znowu. Niekiedy ja nie odpisuje Nie wiem, czy on chce mnie poprostu zaliczyć i dlatego się odzywa, bo jeszcze mu się to nie udało, czy... należy do facetów, któremu dziewczyny wskakują do łóżka, więc gdyby chciał szybkiego seksu, to nie przyjeżdzałby chyba do mnie a może chce zaliczyć coś trudniejszego co myślicie ? proszę o szczere opinie

Gość agnes266
faktycznie konstruktywna wypowiedź, jesteś mężczyzną, co myślisz ?

Nie jest to sytuacja jednoznaczna:) a nie chcesz się z nim spotykać na takich zasadach jak wcześniej i po prostu zobaczyć co będzie? po co się na coś teraz nastawiać:)

Gość agnes266
nie chce związku opartego tylko na seksie, bo mój w taki się przerodził....było cudownie nam razem, niestety tylko w łóżku. Dlatego celibat albo miłość i seks

Gość agnes266
między nami była i jest zawsze taka chemia, że obydwoje wiemy że spotkanie..są drażniące on patrzy na mnie jakby chciał mnie zjeść, więc po co ewentualnie to ciągnąć jak chce tylko, może fuckinfriends..

Gość bo to prawda
no jak to zadna dziewucha go nie chce to probuje zbajerowac ciebie bo widzi ze cos jednak do niego czujesz... a noz sie uda:) proste i logiczne:)

Gość agnes266
własnie jemu same wchodzą do łózka, nie musi szukać

faktycznie konstruktywna wypowiedź, jesteś mężczyzną, co myślisz ? odpowiedz z reguly wystepuje po zadaniu pytania - twoje pytanie jakby nie patrzec jest klasyczna mieszanka infantylnosci i glupoty

Gość bo to prawda
skąd wiesz??? mówił ci?:D

Czyli nie chcesz, żeby to był tylko seks. Ale widzisz go jako dobrego kolegę, czy jako potencjalnego faceta? Tak czy inaczej, po prostu miej z nim kontakt i sama zobaczysz jak się Wasza znajomość potoczy. A czy się to da poznać po jakimś konkretnym objawie, to nie wydaje mi się:)

Gość lostka
Czy to nie oczywiste? Ma ochote cie przeleciec. Gdyby zalezalo mu na zblizeniu sie do ciebie nie tylko fizycznym, to by zaczal dzialac.

Gość agnes266
potrzebuję miłości, chciałbym być z kimś, kto będzie mnie kochał, poprostu lubie go, ale jeśli nie potrafilby dac mi uczucia, niech wypieprza mam trudna sytuacją zawsze byla miedzy nami szczerosc, powiedzielismy sobie rozne sprawy, o ktorym nie jest latwo mowic powiedzialam mu, wiesz - ja teraz potrzebuje kogos, kto bedzie mnie kochal, wiec on o tym wie

Gość agnes266
???????????????????

Gość agnes266
zależało mi na nim kiedyś, nie jest mi obojętny, napewno nie jest pierwszym lepszym, zawsze o nim myślałam, ale boję się nastawiać na cokolwiek, więc wmawiam sobie- on chce cie przeleciec

Gość agnes266
nie jesteśmy razem, ja miałam faceta, nie widujemy się...halo zawsze pamieta o urodzinach, imieninach, zwierzył mi się z różnych rzeczy...nie chodzi o bajer, znamy sie za dobrze

Po tym mozna poznać, ze jak go potrzebujesz w swoim zyciu to jest, a nie tylko wtedy, gdy chodzi o seks.

Też mam conajmniej 2 kolegów, którzy są mi bliscy, z którymi mam jakąś tam przeszłość, i którzy mnie pociągają, ale mimo to chęć "żeby mnie ktoś kochał" nie jest dla mnie wystarczająca, żeby się z nimi wiązać. Wiesz o co mi chodzi autorko?

Gość agnes266
wiem, ale nie o chodzi, o samą chęć, zawsze mi na nim zależało, rozumiesz, ale walczyłam z tym, zawsze, rozumiesz

Gość Carolineeeee
cierpliwości, jeśli mu zależy, będziesz wiedzieć o tym :) daj temu czas, nie rób nic czekaj

Gość agnes266
co myślicie ?

Gość ile ona ma lat
moze faktycznie chce tylko sie wyszalec..

Gość agnes266
23 ale pisze wam, że on nie ma poblemu z tym, sama widzialam jak dziewczyny reaguja na jego widok

No rozumiem, ale wydaje mi się, że zależało Ci jednak jakoś tak bardziej po koleżeńsku, nie?:) a teraz rozstałaś się z chłopakiem i to normalny objaw, że zaczęłaś odczuwać pustkę

Gość agnes266

Gość agnes266
własnie nie po koleżeńsku :) ale nie chciałam psuć suytacji czesto spotykalismy sie w wiekszym gronie, ja mialam zawsze kogos, podobal sie przyjaciolce, nie chcialam zwiazku z nim, nie myslalam o tym, bo bylismy fajna paczka. Teraz juz tej paczki nie, przyjaciolka ma faceta, ja nie mam, on nie ma, zaczal sie odzywac, jest szansa, w koncu...

Ok:) ja tak tylko z własnego doświadczenia, że często po rozstaniu wyolbrzymiamy nasze uczucia wobec innych obiektów;) ale tu Ci nie powiemy czego on chce:) ja na Twoim miejscu byłabym z nim w kontakcie, cieszyła się tym co jest miłe póki co, nie nastawiała się na to, że na pewno będziecie razem, ale też nie traciła wszelkiej nadziei:D a więcej nikt Ci tu chyba nie doradzi...sama się musisz przekonać:) chociaż.... mój kolega miał teorię, że jak facet patrzy w lewo to kłamie:D :D :D

Gość agnes266
dziękuję ;)

No wiem, że moja rada nie jest zbyt odkrywcza:D ale po prostu spróbuj się nie zamartwiać tym, co będzie, bo tego nie wie nikt;) powodzenia:)

Gość agnes266
zaczynam wmawiac sobie ze on chce tylko seksu, zawsze to pozniej lepiej byc mile zaskoczonym niz rozczarowanym jestem taka, ze zawsze musze miec swoja teorie do wszystkiego :)