Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes266

po czym poznać że facet chce tylko seksu a po czym ze zwiakzu, blagam pomóżcie

Polecane posty

Nie rób tak:) słyszałaś o samospełniającej się przepowiedni??;p szczerze to ja też lubię być do przodu o 2 lata, ale walczę z tym;]

Gość agnes266
;)

Gość anna z wanna
tez mam takiego kolege, jak sie nie widzimy to kazdy ma swoje zycie, a jak sie spotkamy to bez wzgledu na to czy mamy partnerow to caly czas gadamy, flirtujemy i widac ze nas do siebie ciagnie. Ja mysle ze taki pociag to jest tylko i wylacznie pociag fizyczny. Wydaje mi sie ze nie masz co liczyc na zwiazek, a jakby on powstal to pewnie nie bylby udany.Chyba ze oparty glownie na seksie i fizycznosci... Z takim chlopakiem fajnie sie bawi na imprezie, caluje jak sie nie ma partnera, ale to jest tylko kolega, ktory ma na nas tak samo ochote jak my na niego,a mimo to zycie zazwyczaj tak sie zakreca, ze ta ochota nie przechodzi do kolejnego etapu i stad ta chemia

Gość Meg25
mam taki sam dylemat Wie ktoś może jak można to rozpoznać Macie jakieś sztuczki, sposoby A faceci, jak się zachowujecie kiedy wam zależy na dziewczynie a jak kiedy chodzi o sex

Gość Meg25

Gość wybredny

Gość Meg25
prawiczku po czym poznac ??? :(

Hej prawiczek;) Nie, no nie spałam. chodziło mi o to, że lubimy się, świetnie się dogadujemy i przez to i ja i on 1 i on 2 mieliśmy takie chwile słabości, że mogło by być coś więcej między nami, ale byłoby to prostu oszukiwanie się, bo im nie zależy na mnie w ten sposób a mi na nich. Aczkolwiek twierdzę:D że gdybym była bardzo zdesperowana, żeby z którymś się związać, to by dało radę;D tylko że ja tego nie chcę, bo uważam, że to nieuczciwe po prostu, taki produkt zastępczy:) mylenie sympatii, przyzwyczajenia i chemii z zakochaniem. Często popełniany błąd:)

Gość Meg25
a jak on tego nie robi, kiedys wypity szarpnał mnie, w klubie, i powiedzial - przeciez ty wiesz ze my musimy byc razem. zignorowalam to obydwoje to czujemy, ale tak dlugo robilsimy uniki wiem ze ja teraz potrzebuje milosci a nie przygody co myslisz ? z jego strony- uwielbia mnie, bardzo mu sie podobam i kocha ze mna rozmawiac

Gość Meg25
??????????????? please

Meg, nikt Ci nie powie. Nie da się tego jednoznacznie określić. Jak się uparł, że Cię przeleci i porzuci, to to zrobi. W zależności do tego, co Cię bierze - a on pewnie to wyczuje - będzie grał prawiczka (sorry prawiczek;D :*), casanovę, nawróconego casanovę, geja, wszystko co tylko! musisz sama się przekonać i tyle.

Gość Meg25
chcialabym moc go znienawidziec

Gość Meg25
nie potrafię, za długo to się wlecze i kołacze we mnie, sama zobacz jak przezywam, jak nienormalna, wylewajac zale na kafe ;)

Gość Carolineeeee
moim skromnym zdaniem jak facetwoi zalezy na dziewczynie to robi wszystko zeby ja zdobyc, a dziewczyna nie ma dylematow czy chodzi o seks, bo czuje sie doceniona, dowartosciowana etc daj sobie z nim spokoj, zabawi sie i zostawi

Gość Carolineeeee
aha a nie możesz poprostu z nim nie spać ???ha ?

Gość autorko....
najpierw go przeleć a potem rzuc jak szmatę.... od razu widać, że facet ma w dupie uczucia

Gość upupupupuppppppppupppppppppppp

Gość on24:)
Otóż to...tak jak napisała jedna z Was, "Najpierw go przeleć a potem rzuć jak szmatę" i pamietajcie kobietki to jest jedyne i słuszne wyjście :D:D:D Róbcie tak a będzie dobrze :D