Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhfhfhfhhffhhf

wypadają mi włosy...

Polecane posty

Gość hfhfhfhfhhffhhf

dziewczyny jestem na diecie już ponad 4 miesiące. Schudłam 12 kg, ale od pewniego czasu pypadają mi włosy.... nie pomagają mi tabletki(brałam miesiac capivit i miesiąc vitapil...) znacie jakis skuteczniejszy preparat... nadmieniam, że odchudzam sie w miare zdrowo...nie głoduję....to dieta ok 1200 kcal....jem duzo warzyw, chude mieso... pomóżcie prosze...

Gość gsdgsdg
mi tez wypadaja... zaczelam brac skrzypovite ale stosuje dopiero 4 dni wiec efektow jeszcze nie widze...

Gość jak kiedys mnie
wypadaly to tez zaczelam brac skrzypovite. bralam jekies 3 miesiace. efekty super,wiec sie nie martwcie. tylko trzeba troche cierpliwosci:)

Hej dziewczyny mi też kiedyś wlosy mocno wypadały i kupiłam wtedy skrzypowite, a po miesiącu stosowania były ogromne efekty, po kuracji wypadało mi maksymalnie 5 włosów na dzień:)

Gość mięta pieprzowa
takie preparaty trzeba zażywać przez dłuższy czas żeby były efekty. Najwięcej skrzypu ma BELISSA ale zastanówcie się czy ten problem nie dotyczy hormonów np. czy nie bierzecie zbyt długo jednych antykonceptów albo czy nie macie problemów z tarczycą

Gość hfhfhfhfhfhfhffhfhfh
u mnie badania wypadły dobrze...tabletek anty nie biore... byłam dzis w aptece i farmaceutka powiedziała,że jak brałam juz 2 miesiące (capivit piękne włosy i vitapil)to powinny przestac wypadac a mnie nadal wypadają. Dzis zakupiłam szampon jakis przeciw wypadaniu włosów i serum-w aptece oczywiscie. Do tego mam pic napar z pokrzywy i skrzypu.....

Gość hfhfhfhfhfhfhffhfhfh
up

Gość 05.07.1985
tabletki typu capivit czy skrzyp polny itd. zeby byl efekt trzeba brac systematycznie przez minimum 3 tyogodnie i nie jedno opakowanie takie drugie inne tylko takich samych tabletek. mialam to samo po odchudzaniu. 3 miechy bralam skrzyp i sie poprawilo

Gość 05.07.1985
przez minimum 3 miesiace* sorki szybko pisalam i blad zrobilam :)

Gość mysi ogonek
mi też wypadają (mam 19 lat) od kąd pamiętam, jak sie nie myle to ok 4 lat :( jest mi czasem bardzo przykro z tego powodu, szczególnie jak widze dziewczyne o pięknych długich, gęstych, ciemnych włosach POPROSTU ZAZDROSZCZE

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
up

Gość hfhfhfhfhfhffhfhfhhf
zapisana kartka, mam taki zamiar, choć dalam im jeszcze szanse bo dzis podcielam wlosy...mam nadzieję, że to ich zregeneruje... kupilam tez szampon w aptece, serum do wlosów i pokrzywe do picia..... jak to nie pomoze to musze zrobic moze badania na tarczyce, choc nigdy nie mialam z nia problemow, z hormonami tez....

Mi też wypadały, i nie pomogły herbatki, i szampony. Musiałam iść do lekarza - porobiłam konieczne badania: tarczyca prolaktyna etc. , ale wszystko było ok. Potem byłam na badaniu "trichogram" które wykazało dużą łamliwość, dostałam leki w większości do smarowania - leczenie było długie, ale przyniosło efekty.:) Może spróbuj brać jeszcze cynk.Pozdrawiam.

Gość hfhfhfhfhfhffhfhfhhf
dzieki:)