Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ax2

Marzy mi się...

Polecane posty

Gość ax2

Od jakiegoś czasu marzy mi się seks z 2 mężczyznami. Ale jakoś się tego boję.. Czy to boli, tak w dwie dziurki naraz? na filmach tak fajnie to wygląda, a jak jest w rzeczywistości? może ktoś mi powie?:) może wreszcie się skuszę? :)

Gość uprawialas kiedys
anal? Boli jak cholera, tak samo bedzie i tutaj

Gość ax2
Anal mam opanowany, ale we dwie naraz? :)

Gość ssssamaaa
spróbowałam raz, i więcej nie spróbuje!! choc anal tez mam opanowany... rodzenie jest mniej bolesne niz trojkat!! nie polecam

Gość ax2
Rodzić to jeszcze nie rodziłam, więc nie wiem co to za ból:) hmm no to się zniechęciłam troszkę:( ale po kobietach w filmach erotycznych nie widać bólu...:(

Gość o n a 21
kiedys widzialam filmik ze 2 facetow w tylek naraz wchodza... tez ciekawe ale sie obawiam...

kobiety w filmach erotycznych grają więc nie wiedać bólu jakby to wyglądało.... też czasami myślęże to fajny pomysł ale u mnie tylko na marzeniach się kończy bo nie odważyłabym się mam chłopaka którego kocham i z innym bym nie chciała to tylko wyobrazenia erotyczne ...

Gość poznajmy_sie
Poznajmy sie, moze warto. Jestem fajnym facetem i mam zaufanego kolegę z którym dając Ci poczucie bezpieczenstwa i komfort, mozemy Ci dostarczyc tego przezycia. Napisz na bestfrend@poczta.fm Nic nie ryzykujesz pisząc, a jeżeli przypadniemy sobie do gustu, wiele możesz zyskać. Pozdrawiam

Gość ax2
ehhh chyba zrezygnuję...

Gość poznajmy_sie
Nie masz niczego do stracenia. Z kolegą znamy się bardzo dobrze, a że szukanie kobiet idzie nam przeciętnie, to sami zabawiamy się ze sobą - anal po pewnymczasie naprawdę nie boli :) Jeśli chcesz, możemy się umówić tak, że będziesz patrzyła a my się będziemy zabawiali ze sobą - jeśli Ci się spodoba mozesz się w każdej chwili dołączyć.

Gość ax2
za gejów to podziękuję....

Gość poznajmy_sie
To wyżej to oczywiście podszyw... Tak naprawdę to jest nas dwóch, ale ten drugi to somalijski student metalurgii John - próbowałem z nim raz analu, ale to nie było to. Niemniej zapraszamy, może Ci się spodoba.

Gość poznajmy_sie
Wypad podszywacze!!!!! Nie jestem gejem, jest nas dwóch, bardzo mili z nas faceci. Ja mam około 180 cm wzrostu, on- owczarek niemiecki długowłosy, ale jest bardzo łagodny, szczepiony, bardzo lubi kobiety. Napisz a nie będziesz żałować.

Gość ax2
Ale ktoś ma naje.... w głowie:)

Gość ax2
Tak naprawdę próbowałam już podwójnej penetracji z moim tatą i bratem, ale tacie już nie staje, a brat niedługo się wyprowadza (wykorzystujemy ten czas najlepiej jak się da ;) ), dlatego szukam teraz nowych panów. p.s. Już piszę maila do pana z owczarkiem :)

Gość wxpl
ax2 Rodzić to jeszcze nie rodziłam, więc nie wiem co to za ból hmm no to się zniechęciłam troszkę ale po kobietach w filmach erotycznych nie widać bólu... bo sa nafaszerowane prochami kretynko :P

Gość wxpl
Tzn nie wiem czy wszystkie są faszerowane, ale mi dawali miejscowe znieczulenie odbytnicy... Bo gdy zobaczyłam 30-centymetrową pałkę Mandingo to stwierdziłam, że "na żywo" tego nie wezmę... Ale lata wprawy robią swoje, tylko teraz musze uważać siadając na taborecie - czasami mi wpadają do tyłeczka :)