Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość newproblem

Choroba jelitowa - cos na oczysczenie jelit poradzcie

Polecane posty

Gość newproblem

Witam sporo sie dowiedziałem o tej chorobie i to głównie na tym forum . Nie wiem jak dokładnie zdiagnozować ale od chyba 2 lat mam jakby to napisać nadpobudliwość jelit . Cały czas pracują (burczy i burczy) . Zaczęło się od pierwszej pracy. słodkie bułki i dwa duże jogurty, poza tym jem sporo pieczywa, i mase chipsów (teraz juz rzuciłem ten nałóg) Teraz jest jeszcze gorzej pracuje w wysokościowce(nietypowy zawód zazwyczaj jadam dopiero pod wieczór i przez to chyba juz kompletnie rozregulowałem sobie układ pokarmowy Czytałem i czytałem i wyczytałem ze dobrze jest oczyscic jelita Znalazłem coś colinaxie drogie to a po późniejszym wgłębieniu się w temat wyszło że to zwykły błonnik i są tańsze wersje Teraz chce zamówic sobie Nopalin i AC Zymes czy ktoś ma doświadczenia z tymi lekami bo nie mogłem znaleźć opinii i czy komuś pomógł ten zestaw Może polecacie coś jeszcze Aha ostatnio kupiłem danon activia niby jakiś probiotyk wypiłem jednego dnia (biegunka) wypiłem drugiego (biegunka) nie wiem czy to na tej zasadzie działa podobno pomaga na nieregularna prace jelit

Gość newproblem
zero odzewu a przed zamowieniem chiałem sie dowiedziec o waszej opini na ten temat