Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamka tuz tuz.

Jaki wózek głeboko- spacerowy?

Polecane posty

Gość mamka tuz tuz.

Mam problem z wyborem wózka dla dziecka.Jest tyle roznych marek ale niewiem ktory byl by odpowiedni.Chodzi mi o duza gondole i zeby niebyl az tak ciezki.Mysle zeby kupic wozek uzywany bo na nowy niemam kasy.

ja mam mikado ox-ford i sobie chwale bo: -gondole ma bardzo duza -jest nie do zdarcia -ma swietne kola i dobra amortyzacje (mozna nim po schodach wjezdzac-nie trzeba go nosic) -nie jest taki bardzo ciezki jak na wozek wielofunkcyjny -jest wysoki bo ja sama jestem bardzo wysoka i nie musze sie schylac jak przy innych wozkach jak go prowadze. oczywiscie ma tez wady ale ja ich jakos nie dostrzegam... jest w miare niedrogi a juz uzywane to wogole na allegro za nieduze pieniadze chodza... tylko polecam model 3 kolowy a nie 4 kolowy bo 4 kolowe sa na pasach co przy spacerowce sie nie sprawdza poza tym juz po schodach nie podjedzie a 3-kolowe sa na wahaczach... ahh jest jedna wada ktora mnie czasem troche drazni... jest strasznie szeroki... no ale cos za cos: dzieki temu dziecko ma luzno i jest mu wygodnie...

Gość .mlmklm
ja tez mikado ale inna wersje