Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

Jak opanować stres na egzaminie na prawko ??

Polecane posty

wiem wiem ze to nie ten dzial hehe :P Ale czy ktos jednak moze mi powiedziec jak mam opanowac stres!!! za 2 tyg zdaje egzamin praktyczny i robie po gaciach a co dopiero bedzie jak mnie wywołaja na plac :P o matko:P

Gość ja dostałam
nic Ci nie doradze, bo ja nie miałam stresa, pełen luzik, sobota 7.00, deszcz lał , bylam pewna że nie zdam a jednak

Chcialabym sie nie denerwować ale tak nie moge . Na nerwy raczej niczego nie wezme bo zasne za kierownica :P wiec chyba trzeba jakoś sobie przemowic do rozsadku i opanowac sie . tak sobie tłumacze ale rzeczywistość bedzie inna

Gość slakjlaaaaa
ja się nie denerwowałam, byłam bardzo chora i ledwo widziałam na oczy. miałam wszystko totalnie w d*** i marzyłam żeby tylko pójść spać, a że egz. był już opłacony więc musiałam iśc. Skończyło się na tym, że nieźle wyzwałam egzaminatora, bo się na mnie wydzierał, ale zdałam :-P

Gość slakjlaaaaa
u mnie też lał deszcz :-D i nawet egzaminator włączał za mnie wycieraczki hehe a jak mi zaawał durnowate pytania, to powiedziałam że mam go dość i chcę ju z iść do domu :-D

Gość jhbjgjkgkuk
hmmm a może weź bellergot (to nie usypia) albo jakies homeopatyki na uspokojenie? większośc zawala egzaminy przez stres:P

Gość ja pokonalam strach
zachorowalam (ale nie specjalnie!! ;) ). NA egzamin poszlam z goraczka 39stopni, ledwo zwloklam sie z lozka i przez caly egzamin marzylam tylko o tym, by jak najszybciej do niego wrocic :D