Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciejak

Czy liczyć na poprawę?

Polecane posty

Gość maciejak

Otóż, jestem ze swoja dziewczyną już bardzo długo, bo prawie 2 lata. Około rok temu rozpoczęliśmy współżycie. Na początkach właśnie kochaliśmy się trochę częściej, chociaż nigdy nie mogłem liczyć na codzienny seks. Teraz seks jest raz w tygodniu i utrzymuje się właśnie na takim poziomie, chyba, że coś 'wypadnie' to wtedy trzeba czekać dłużej. Mojej partnerce to odpowiada, ale z tego co zauważyłem to nie jest taka prosta sprawa typu 'niskie libido'. Największy problem w tym, że moja dziewczyna miewa straszne bóle w tamtych okolicach po seksie, często w trakcie, mimo tego, że dochodzi dość łatwo i czasem nawet 2-3 razy per 'sesja', że to tak nazwę Wizyta u gina nie dała za wiele, powiedział jej, że wszystko jest okej. Ale ją to wszystko zniechęca do seksu - mogę pomarzyć o normalnym codziennym współżyciu - co z tego, że całujemy się, sprawiamy sobie przyjemność codziennie, gdy moja dziewczyna może mieć ochotę na pieszczoty ale kochać już się często nie chce albo nie może, bo akurat ją boli. A wiadomo, że jak ona nic, to ja też nie otrzymuję tego co bym chciał. Bardzo mi na niej zależy, zastanawiam się czy to może mieć coś wspólnego z jej młodym wiekiem (20 lat) i czy mogę liczyć na poprawę. Zastanawiam się również czy inne z was dziewczyny, miewały takie problemy z związku z seksem bo to już powoli zaczyna być uciążliwe.

Gość maciejak
Widzę, że temat zjeżdża w dół, czyli wyglądam na beznadziejny przypadek. Na pewno nie zostawię mojej dziewczyny ze względu na seks, za bardzo ją kocham, ale naprawdę bardzo chciałbym mieć udane życie erotyczne... Zdradzać też jej nie chce. Poza tym co mi to da na dłuższą metę? Chyba tylko wyrzuty sumienia, nic więcej.

Gość trufufufu
idźcie do innego lekarza jak ten nie pomógł Jak boli to nie ma gadania: "wszystko jest ok" Jak boli to jest źle! Widocznie ten lekarz to konował jakiś i może przeoczyć jakieś ważne schorzenie, które wyjdzie za np. parę lat i się okaze, że nie będzie mogła mieć dzieci

Gość Równiez polecam
innego lekarza Poza tym nie wiem czy wiesz, że kobiety tak szybko jak mężczyźni się nie rozklejają Wiesz co to jest PETTING? Petting to nic innego jak pieszczoty z partnerem, taki wzajemny kontakt mozna uprawiac na dziesiątki sposobów ... Petting to etap do pełnej więzi seksualnej ... moze dlatego twoja dziewczyna odczuwa ból bo nie jest dostatecznie rozklejona czyli przygotowana do stosunku. Może po prostu za mało wiecie na temat sexu Warto trochę poczytać, jak np. "Sztukę kochania" Michaliny Wisłockiej, juz kilka pokoleń wychowało się na tej lekturze :) Nie wiem czy stosujecie środki p/ciążowe - to bardzo, bardzo ważne