Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sqandal

jak kobiety spławiają?

Polecane posty

Pytanie dziewczyny do was poznałem fajna dziewczyne.. wyraźnie ze mna flirtowała, ale kiedy zapytałem kiedy pójdziemy na kawe zaczeła wymyślać ze dzisiaj nie może, jutro nie ma czaasu.. czy to już kosz ? czy próbować dalej :P

Gość takie myśli mam
za wcześnie zapytaleś i nie byla przygotowana na odpowiedź :D

Gość nie dociera
ze ktos moze byc Toba niezainteresowany ?

wygladała na wyraźnie zainteresowaną, wydaje mi sie chyba że lubicie usłyszeć konkretny termin i sie dostosować nie wiem tylko czy nie bede nachalny jak znowu spróbuje stary facet a takie głupie problemy :P

Gość nie dociera
a jak stary jestes ? bo moze tu tkwi problem ?

Gość nie dociera
obstaje przy tym, ze nie jest Toba zainteresowana. kiedy kobieta chce sie umowic, nie robi z tego problemu. w Twoim wypadku jest inaczej

Gość bez przesady z tym
że jest niezainteresowana i że to pewne... ja mam czasami zapchany totalnie grafik na tydzień naprzód, i nawet najprzystojniejszy facet nie mógłby tego zmienić :( Ale gdybym chciała się umówić, zaproponowałabym jakiś konkretny termin, nawet dość odległy - żeby właśnie facet nie myślał, że to spławiam.

skoro tak mówicie.. widozcznie zmyliły mnie jej słowa - kiedy mnie zaprosisz na kawę.. ach kobiety lubicie zmieniać zdanie.. może mimo wszystko warto jeszcze raz spróbować

Chłopie, jak będziesz te sprawy zostawiał dla kobiety, to nigdy się z Tobą nie umówi! Kobiety chcą, aby facet był konkretny, pewny siebie, dawał poczucie bezpieczeństwa itp. Sam musisz wyznaczyć termin, na przykład piątek lub sobota i konkretną godzinę np. 17:00 i że powinna być punktualnie, bo czekasz pięć minut itp. Wszystko jest w Twoich rękach i to od Ciebie zależy, jak Cię potraktuje druga strona. Jak będziesz się pytał gdzie macie razem pójść, to też jesteś spalony, daj do wyboru dwa miejsca i tyle.Albo będziesz miał jaja albo nie. |Facet musi być facetem i powinien być zdecydowany, zorganizowani i powinien wszystko zaplanować od a do z.

Gość nie dociera
no Piotrze, i o to wlasnie chodzi :D

Piotrze musimy sie na vódke wybrać, dobrze mówisz ;) nie wiem tylko czy odczekac troche z tym, żeby desperata z siebie nie robić

Jak spławiam? kiedy koles natretnie pisze na gg pisze, ze przyszedl moj Misiek i musze spadac :P

Bo taka jest prawda i za to kobiety cenią facetów, bo niektóre jednostki rodzaju męskiego maj po prostu jaja! Nie jest ważny ich wygląd (prawie) ale ważne jest podejście do życia! Albo facet będzie facetem i pokarze to kobiecie, albo będzie dupkiem i schowa ogon pod siebie.

sqandal - źle zacząłeś od początki i teraz ciężko będzie to naprawić. radzę zaczekać jakieś dwa dni - trzy i ponowić propozycję ale już konkretną! Wtedy piłeczka zostanie odbita przez Twą rakietę i to ta dziewczyna będzie musiała ja odbić. Nie gadaj z nią za długo, tylko podaj konkretne dane: w piątek-sobotę o 17:00 w tym i tym miejscu. Jeżeli jej zależy na Tobie, to sama się określi i powie czy piątek czy sobota. Bądź tak punktualnie i zaznacz, że nie będziesz czekać na nią, a jak ona potwierdzi termin to powiedz do zobaczenia i sie rozłącz. Wszystko.

dzieki za info :) to wszystko niby takie oczywiste i sie to wie ale czasami jak ci zależy to sie nawet najwiekszym twardzielom jezyk placze i kolana uginają :P Chociaż z tym podkreślaniem ze sie nie bedzie czekać to nie znałem.. ;)