Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klorolon

Miłość do drugiej osoby , i nagle brak chęci...

Polecane posty

Gość nandinka
to jest wlasnie to, co lubie najbardziej, takie niespodzianki :) ja tez mam wiele pomyslow i mysle sobie, ze jemu spodobaloby sie gdybysmy wspnali sie na galezie drzew, a na ktorejs wysoko usiedli i grali w szachy

Gość panowie jestescie nudni
wy tylko opowiadac umiecie ale czynow brak!

Gość Karraluhhh
Baaa. Czemu draga pani nie wykona pierwsza takiego ruchu mówiąc przy tym że to jej się podoba i lubi takie wypady... A jak partnerowi się to podoba to kiedyś też taką imprezę zaproponuje całkiem przypadkowo gdy się nie będziecie tego spodziewać.

Gość nandinka
nie wykonam bo sobie mysle, ze on niebardzo bedzie chcial siwe wyglupiac, a mnie bardzo tego brakuje. ja uwielbiam taki wesoly tryb zycia i wszelkie spontaniczne zachowania :)

Gość Karraluhhh
nandinka Może jemu też tego brakuje i nie wykona ruchu uważając że i ty niebardzo będziesz chciała się wygłupiać?

Gość nandinka
echhhh...sama nie wiem. tylko, ze on mnie zna i wie czym moze mnie zdobyc :) dzieki za rozmowe, ide spac. dobrej nocy 🖐️

Gość Klorolon
Ale można się nasycić samym patrzeniem. Dzień mija a ja czuję się jakbym był wczoraj na porządnej randce pełnej przygód i dobrej zabawy. Ulga...

Gość Dariannek
czytałem to wczoraj. Zastanowiłem się i zauważyłem że u i mnie tak było jakiś czas temu. Bycie przez dzień z dziewczyną ze zdjęcia to za mało - chcę być przy orginale, nawet co jakiś czas. i wtedy czuję że żyję.