Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalabfgrt

przytulaki do snu

Polecane posty

Gość alalabfgrt

od jakiego wieku wasze maluchy zaczely czuc potrzebe przytulanie sie do np misia w czasie snu, kiedy takie przytulaki zeczyly im pomagac sie wyciszy, uspokoic??? bo moj ma 7 miesiecy i zauwazylam juz kilka razy ostatnio ze wieczorem lubi sie przytuli do misia mimo ze wczesniej nic takiego nie potrzebowal, zasypial zupelnie sam... a teraz lepiej mu z przytulanka. A u was??? no i strasza corka do snu juz musi miec obowiazkowo swojego misiaczka

mój syenk jak iał ok 15 miesiecy zauwazłyałm ze bierze rózne zabawki do snu kupiłam mu słonika mieciutkiego i znim zawsze zasypia

Gość Nina2121
Moja starsza córka praktycznie od zawsze potrzebowała czegoś w łóżeczku - na początku pieluszkę tetrową (pewnie pachniała jej mlekiem mamy :)), później szmatki-przytualnki, a kiedy miała już powyżej 1,5 roku to sama wkładała do łóżka to, z czym chciała spać. Były to i misie, i lalki i autka czy klocki :) Młodszy synek z kolei od urodzenia ma Owieczkę z projektorem Chicco i widzę, że bardzo pomaga mu ona zasypiać. Można włączyć same projekcje lub projekcje i muzykę. Dodatkowo ma funkcję automatycznego włączania na płacz i pierwsza rzecz, którą odtwarza wtedy synkowi to moje nagranie <3 bardzo polecam! https://images82.fotosik.pl/738/8cddeb527fdda092med.jpg

Gość gość
Moja cora miala jakies 1,5 roku gdy zgubilysmy ukochana lale, krzyku bylo co nie miara przez kilka dni, az w koncu sie znalazl godny nastepca.Mis, bialy mis, ktory po kilku latach ciaglego meczenia i puczenia ledwo sie trzyma ! Jakies dwa lata temu przywleklam ze sklepu konia z wielkim lbem i teraz on wiedzie prym, ale Mis bacznie siedzi na polce i zeby przypadkiem go ktos nie ruszyl! Corka ma 11,5 roku i nadal pluszak przytulanka jest w uzyciu!