Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyneczka

Jaka sukienka na 2 dzień ??

Polecane posty

kolor morskiej zieleni,kawalek tiulu jako 2wartswa, ramiaczka grubsze,dekolt w szpic, przewiazana w pasie.lejaca. ciut za kolanko badz w kolanko.szyje sie :)

Gość gość
https://www.facebook.com/Mama.Mi.Ja17/photos/pb.861337280591645.-2207520000.1455540483./862363447155695/?type=3&theater Moja była taka. dodatkowo, czego nie ma na zdjęciu w pasie była wstążka w kolorze pudrowego różu tak mniej więcej nad biodrem. Czułam się w niej pięknie i zdecydowanie było widać również drugiego dnia, że jestem panną młoda. Nie stresowałam się, że ktoś inny będzie miał taką samą:)

Gość gość
Ja też miałam białą tak jak ślubną tylko przed kolana... Szyta na miarę. Taka jaką sobie wymarzyłam ;)

Gość gość
Moja z 15.02.2016 z 13. 57 też była szyta na miarę, zresztą tak jak ślubna. Ta sukienka to było moje marzenie. Powiem szczerze, że najpierw miałam wizje tej poprawinowej, ślubna zrodziła się później:) Tyko mojego męża bawiło, ze tak strasznie szeleści, jeszcze jak byliśmy w domu i szykowaliśmy się do wyjścia to śmiał się, że będę muzykę zagłuszać.:)

Gość gość
Dziewczyny czy możecie polecić mi jakiś sklep na śląsku gdzie mogłabym kupić suknię na drugi dzień mojego ślubu??? marzy mi się piękna bogato zdobiona długa suknia :):) ale w sklepach niestety takich niema :(:( ,a nie chciałabym szyć bo wiem że z szyciem to różnie bywa ,niekoniecznie efekt końcowy jest taki jak sobie wyobrażamy

Gość gość
Co do szycia to ja mogę polecić szyłam i byłam zachwycona tylko pamiętaj, że nie możesz iść ze zdjęciem i powiedzieć chce taka i koniec bo pewnie taka nie wyjdzie. Jeśli masz jednak jakąś wizje i pójdziesz do dobrej krawcowej, która Twoją wizje najpierw przeniesie na papier, a później uszyje to cudo to będziesz zachwycona. Ja byłam i zapłaciłam rozsądne pieniądze:)

Sukienka MOE 227 jest bardzo gustowna, stylowa i elegancka. Jej kolor to niebieski. Ma obniżoną talię więc idealnie dopasowuje się do każdej figury. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.