Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGDALENA ZZZZZZZZZZZ

cZY TO OBJAWY CIĄŻY? I DLACZEGO 1 KRESKA?

Polecane posty

Gość MAGDALENA ZZZZZZZZZZZ

Sytuacja wygląda tak: Odstawiłam tabl.anty w grudniu... Bardzo chiałabym miec dziecko, 25.02 tj w dni płodne kochałam się i po ok 3 dniach zaczęły się bóle podbrzusza (jakby jajnika), i tak jest cały czas. Teraz 10.03 powinnam dostac @ i nic a jest 13.03. Ciągle mam te bóle podbrzusza, po wszystkim mi się odbija (co nie zdażało mi się nigdy), od 10.03 nagle się przeziębiłam i caly czas mam stan podgorączkowy, piersi mam obolałe i tak duże, że mam wrażenie że zaraz mi wybuchną (generalnie objawy jak na @ a tu ciągle nic). Zrobiłam juz 2 testy: pierwszy 11.03, drugi dzisiaj i ponownie jedna kreska tylko Czy możliwe że się mylą? czy to są objawy ciąży, czy tylko moje urojenia a @ nie mam tak przypadkiem po prostu jeszcze. PROSZĘ POMÓŻCIE bo już głupieje.

Gość objawy wczesnej
ciazy i objawy miesiaczkowe sa niemal identyczne. Najlepiej zrob test z krwi Beta HCG, bedziesz wiedziec. Ale miesiaczka moze ci sie opozniac przez infekcje jaka masz od 10.03.

Gość jojojojojjjjj
beta z krwi bedzie najwiarygodniejsza!!! a po przestaniu tabsów różnie też bywa z organizmem.. ale myśle że prawdopodobieństwo ciązy jest duże - zrób bete, niemusisz być na cczzo więc można w środku dnia koszt jakieś 20 - 30zł i wynik nawet po 4godzinach