Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysi ogonek

tabletki na wypadanie włosów-najlepsze

Polecane posty

Gość mysi ogonek

chciałabym zrobic liste tabletek które waszym zdaniem są najskuteczniejsze bo mam zamiar kupic a nie mam pojęcia jakie, tenduję do skrzypovity (ci co używali) mam 19 lat i od ok 4 lat mi wypadają i dosłownie pozostał mi "mysi ogonek" Chodzi mi o tabletki typu vitapil, szkypovita itp.

Gość mysi ogonek
prosze was, tyle tu tematów na temat wypadających włosów chciałam tylko liste zrobic które są najskuteczniejsze i najczęściej kupowane

Gość a byłas u lekarza
może masz zaburzenia hormonalne? Wtedy co bys nie łykała i tak ci nie pomoże

Gość 50 polskich złotych
ja polecam merc speciale drazet czy jakos tak drogie ale serio włosy sa super grubsze i nie wypadaja

Gość Agnes16
A nie próbowałaś naturalnych sposobów? Jedz codziennie plasterek cebuli.. Są efekty .. A przy tym nie zepsujesz sobie wątroby łykając rózne leki na porost włosów które często nie są skuteczne..

Gość Siuup
Skoro już taki czas Ci wypadają włosy i został Ci mysi ogonek to zwykłe tabletki skrzyp czy vitapil Ci nie pomogą ;/ Najpierw trzeba ustalić przyczynę wypadania włosów a później myśleć o leczeniu bo tak to bez sensu i zostaniesz całkiem łysa ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość Stinging Nettle
Polecam herbatę z pokrzywy (do kupienia w sklepach zielarskich, może być gotowa błyskawiczna, albo taka z prawdziwego zdarzenia), naprawdę pomaga. Z suplementami diety w tabletkach jest różnie, te w formie płynnej lepiej i szybciej działają. Herbata z pokrzywy wpływa też dobrze na cerę i zmniejsza cellulit wodny, więc uważam, że warto.

Solgar włosy, skóra i paznokcie. Teraz mocniej wypadają mi tylko podczas mycia i suszenia. Gdy są suche to prawie wcale;) do tego rosną nowe ;D jeszcze wcieram Jantar Farmony, bo słyszałam, że pomaga na porost włosów, ale już mam od niego lekki łupież (odżywka wysusza skórę włosów). Jeśli pomoże warto trochę pocierpieć z powodu łupieżu.