Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruczaca kotka1977

Wazna dla mnie sprawa _moze pomozecie

Polecane posty

Gość mruczaca kotka1977

Pam pytanie od pewnego czasu dostaje sms'y z bramki internetowej nie sa to mile sms'y moze ktos poradzi jak dowiedziec sie od kogo one przychodza moze jest na to jakis sposob ....Blagam jesli ktos wie to prosze o pomoc!!!!!!!!!

Gość nckjsdvf
hehe, sam czasem takie wysylam z bramek na nieznane mi numery, wybieram losowo. pisze np."kochanie, smak twojego ciala wciaz mnie przesladuje" a potem sie ciesze w duchu, ze moze przeczyta to czyjs maz i ktos bedzie mial przejebane:D

Gość nckjsdvf
nie no, zartowalem oczywiscie, zanim ktos pomysli, ze nie:) ale sam czasem dostaje jakies glupie smsy-nie przejmuje sie nim.

Gość mruczaca kotka1977
hehe moze dla ciebie to jest smieszne ale ja sie nie smieje to bardzo powazna sprawa i zalezy mi na tym aby sie jakos tego dowiedziec wiem ze to tylko prokurator moze tym sie zajac ale czy moze jest jakis inny sposob?????????????

Gość Doloressa
A co dokladnie w tych smsach pisze? Mozesz zawsze isc na policje, moja kolezanka dostawala obrazliwe smsy i tak wlasnie zrobila. Niech zartownis wie, ze nie jest bezkarny. Tego kogos mozna znalezc tylko za pomoca IP Zawsze mozesz zablokowac usluge smsow z internetu.

Gość mruczaca kotka1977
Pisze bardzo wulgarne rzeczy i nie tylko pewnie zablokuje ta usluge ale najpierw musze sie dowiedziec kto to mam podejrzenie na 95% ale nie na 100% na dodatek moge przez niego stracic prace?????????I co z ta kolezanka udalo jej sie????

Gość mruczaca kotka1977
nikt z Was nie rozwiazal takiego problemu inaczej tylko przez blokade tych sms'ow?????

Gość mruczaca kotka1977
widze ze wszyscy zajmuja sie tu tylko glupotkami a jak ktos ma problem to nie ma nikogo kto moze pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!Szkoda!!!!!!!!!

Gość Doloressa
Mruczaca - moja kolezanka tez miala podejrzenia, kim jest osoba wysylajaca te smsy - byl to jej ex facet. Szczegolow nie znam w tej sprawie, wiem, ze zostal ukarany, ale trudno mi powiedziec jak.. to bylo kilka lat temu. A smsy, ktore dostajesz sa wysylane z tej zwyklej bramki, dostepnej dla kazdego czy moze z tej, gdzie trzeba sie zalogowac?

Gość mruczaca kotka1977
Kurcze no wiem to wszystko bo juz sie dowiadywalam i dla tego pytam czy w jakis inny sposob mozna sie tego dowiedziec moze jakis szczegolowy biling od operatora czy cos w tym stylu .Dla tego prosze o porade....

Gość mruczaca kotka1977
a jak to rozpoznac czy wysylane sa z takiej bramki czy z takiej...nie znam sie na tym

Gość mruczaca kotka1977
nie znam sie na rozpoznawani bramek sms'owych

Gość Doloressa
Z tej zwyklej bramki dostajesz smsy z reklamami, a z tej, w ktorej trzeba sie zalogowac to bez reklam i w tym przypadku przy logowaniu podajesz numer tel komorkowego na ktory ma zostac wyslany kod. No nie wiem.. moze w tym wypadku zlapanie takiej osoby bedzie latwiejsze?

Gość mruczaca kotka1977
no nie nie ma tam zadnych reklam wiec pewnie z takiej bramki co sie logujesz podejrzewam ze z gg

Gość Doloressa
W kazdym badz razie.. sprawdzenie takiej osoby nie bedzie na pewno rzecza latwa.. to glupie, bo praktycznie kazdy moze pisac, obrazac i ublizac innym, a mimo to jest bezkarny... Policja pewnie popatrzy na Ciebie jakbys sie z choinki urwala, w koncu maja wazniejsze rzeczy na glowie :o

Gość mruczaca kotka1977
no wlasnie wiem to i to mnie boli bo jak mozna komus robic cos takiego takie kretynskie mamy prawo

Gość mruczaca kotka1977
ale troszke podraze temat moze ktos ma jakies inne rozwiazanie???????

Gość mruczaca kotka1977
moze jednak ktos..........sie na tym zna......

Gość mruczaca kotka1977
??????????????????????????????????????