Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blokada faceta

moj facet ma blokade

Polecane posty

Gość blokada faceta

moj facet ma blokade jesli chodzi o sex. doslownie sie blokuje jak sie do niego dobieram. sztywnieje, ale nie w tych miejscach w ktorych powinien:( jak sam sie odblokuje to znowu dochodzi extremalnie szybko i mowi, ze tak na niego dzialam ze mu sie w glowie miesza jak jest ze mna blisko... jest szansa na to by on sie e mna oswoil na tyle bysmy mieli udany sex?? co moge zrobic by to przyspieszyc?

Gość ofermm a
to niech mu straż miejska zdejmie :D

Gość blokada faceta
ja naleze do osob ktore maja duzy temperament i bardzo duze potrzeby, wiec moja frustracja rosnie z kazdym dniem, ale na razie staram sie byc delikatna i nie explodowac:(

możesz zrobić tak: 1. zmienić faceta na lepszy model 2. kupić wibrator, a raczej zestaw wibratorów 3.pozostać przy nim i wyć do księżyca.

Gość blokada faceta
faceta zmieniac nie chce, bo ten mi na razie odpowiada wibrator kupilam wyje do ksiezyca mimo ze mam wibrator

Gość blokada faceta
zadna/zaden z was nie ma takiego problemu

Gość razdylematowana
ja mam , ae troche inny moj facet ma blokade po klotni, niby sie pogodzilismy ale potrafi przez tydzien, dwa mnie nie dotknac , po klotni nie wiem, bezsensu to to

Gość blokada faceta
moj nie ma problemow z dotykaniem mnie, moj ma problem jesli przejme inicjatywe, zeby bylo z tego cos wiecej niz tylko calowanie i dotykanie

Gość blokada faceta
nie prawiczek, normalny zdrowy facet. mowi ze sie stresuje ze nie stanie na wysokosci zadania

a skąd wiesz, że nie? bo takie lęki to raczej były by typowe pewnie siewstydził jak ma 20+ i powiedział jak to miał dziewczynę podrąż i popytaj to może się okazać :D i czemuż to niby prawiczki są nienormlane i chore? przecież tak ma każdy z urodzenia :P

Gość blokada faceta
wiem, bo znam jego ex. ma lat prawie 30. z ex tez na poczatku mial jakies blokady...

Gość blokada faceta
napisalam ze normalny zdrowy facet znaczy sie nei trzeba go wysylac do seksuologa ani pstychologa ani internisty:)

w pierwszym poście napisałaś, że przed dziubdzianiem ma jakieś objawy nieciekawe. Tak że ci powiem że zdrowy pod względem psychicznym to on nie jest, tak się zachowuje, człowiek z objawami jakiejś choroby o podłożu psychosomatycznym. lecz go u seksuologa, albo odpuść sobie i znajdź normalnego faceta. Nadpobudliwy jakiś gościu, niemożebnie, raz jedyny miałem taki objaw, jak trafiła mi się dupka po długim okresie wdowieństwa i braku kobiety, ale mi to bardzo szybko przeszło.

Gość blokada faceta
no jak ja przejmuje inicjatywe to sie spina. powiedzial, ze tak ma z kazda nowa partnerka dopóki sie z nia nie oswoi... jak sam wykazuje inicjatywe to jest ok, ale szybko dochodzi, ale ten problem mialam z exem tez na poczatku.

Gość blokada faceta
up