Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny powiedzcie jak

Jak zlikwidować oponę z bioder?

Polecane posty

A raczej powyzej bioder,zauważyłam,że mam tam wielki wałek tłuszczu,wygląda to paskudnie jakby mi sie ciuchy pozwijały :O Mam tam obwód aż 82 cm!!Niedługo dobiję do metra :O Nie wiem jak to stracić,przecież tego obszaru nie da się za bardzo ćwiczyć,bo i jak,brzuszki tam nie "docierają",hula hop też nie.Nie wiem jak założę letnia bluzkę :(

Gość zdrowa laska
po pierwsze NIE JEŚĆ TYLE,przejsc na diete,jesć regularnie....no i cwiczyc codziennie.Nie rozumiem lasek które pytają..co mam zrobic jestem gruba,mam opone na brzuchu ,udach itp...ona chyba skąś sie musiała wziąć!!Trzeba o siebie dbać a nie doprowadzac do takiego stanu!!

Gość prefer
chyba autorka poszła sobie skubnąć małe conieco :) a potem...łeeee gruba jestem :)

Ale ja wcale nie jesm dużo ani tłusto,mało słodyczy.Jedyny problem w tym,że czasem nieregularnie i 3 większe posiłki zamiast przepisowych 5 mniejszych.A najgorsze jest to,że tłuszcz odkłada mi sie tylko w okolicach talii,a ta opona wygląda jak jakaś zmutowana,dawniej takiej nie miałam,ostatnio mi taka narosła :( A co mam ćwiczyć konkretnie na tą partię ciała??

Gość prefer
jeżeli nie bedziesz jadła regularnie dupa z twoich starań!! musisz ćwiczyc brzuszki,no i jakis steper by ci sie przydał ,basen czy nawet rower,tak z 40 minut dziennie bo wtedy organizm spala tłuszczyk

Kiedys robiłam po 200 brzuszków i zero efektów.Teraz mam zamiar biegać,ale mam bardzo słabą silną wolę :O To dlatego też nie mogę jeść ostatniego posiłku przed 18-19,bo chyba umarłabym z głodu do rana :O

Gość prefer
no to czego oczekujesz jak masz -słaba silną wole- poczekaj jak bedziesz wważyła 150 kg :) wtedy tez tak bedziesz mowiła? lepiej przeciwdziałac niz potem mieć jeszcze wiekszy problem...

U mnie jest tak dziwnie,że nie ważę duzo,jakbym komuś opisała to by wyszło że jestem szczupła.A w pasie prawie metr :(

Gość syykkk
z powietrza sie to nie wzieło :p

Pewnie dlatego,że teraz zima więc mało sie ruszałam,no i to późne,nieregularne jedzenie.....Tylko że łatwo się takiego paskudztwa dorobić,a zlikwidowanie jest trudne,w moim przypadku chyba niemożliwe,od 5 lat walczę (oczywiście z przerwami)o płaski brzuch i nigdy nie straciłam wiecej niż jakieś 2 cm :O

Gość dsgdhsh
Mam ten sam problem. Codziennie cwicze biodra po pol godziny i juz po tygodniu widac efekty. Polega to na tym,że włączam muzykę i intensywnie ruszam biodrami we wszystkie możliwe strony,tak aż czuć mięśnie, tak aby następnego dnia były zakwasy. Efekt murowany ; )

Ale czy to pomoże na mój problem?-mam oponę nie na samych biodrach,tylko tuż nad nimi.Szkoda,że jest post,bo wybrałabym sie na dyskotekę :)

Gość martika1722
wpisz w google cwiczenia na biodra a wyswietli ci sie cala lista linków

Gość iuiuiu
mialam ten sam problem....potem zachorowalam na depresje :( myslalam ,ze umieram na ciezka chorobe ....a okazalo sie ,ze to deprecha. jestem chuda jak badyl.nie moge przytyc.nie moge zrec.masakra. w duupie mam brak opony.moge miec nawet dwie!tylko zabierzcie to chorobsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😡

Gość upssss
sex i woda mineralna!