Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m**ka

komu udało sie ustrzelić CÓRKĘ....zgodnie z oczekiwaniami ?

Polecane posty

witam czy którejś z was faktycznie udało sie zaplanować dziewczynkę tzn....współzyłyscie przed owulacją, a moze stosowałyscie testy owulacyjne(ktore wskazywały zblizajacą sie owulację).... a moze ktoras ma jakis sprawdzony sposób, ktorego nie znam ? pozdr

Gość 1231
mi sie udało :D współżyliśmy w 8 tc a potem wstrzymalismy sie aż minęły dni płodne( w 10 tc miałam owulacje) cykle 28 dni

Gość a se napisze
a mi sie nie udalo:(

Gość a se napisze
lekarz mi powiedzial ,ze to zalezy wszystko od tego co facet ma w spodniach:D

Gość i jaaaaaa
u nas tez dziewczynka, seks przed owulacja:)

Gość juz chyba dośc bo takie epitet
przepraszam ze sie wtrace ale 1231 jak przy cyklach 28 dniowych mozna miec owu w 10 dc? przeciez to przeczy logice, owu wystepuje 14 dni przed miesiaczką!!!!!!!!!

Gość moja siostra
Próbowała 2 razy i ma 3 chłopaków.Pierwszy był planowany:D

stawiała na corke a ma 2 synów ? czyli wspolzyła przed owulacją i sie nie udało ?

Gość juhygtfdresdft
Hej nam się udało :) Nie wiem ile jest prawdy w tej metodzie i czy faktycznie jest skuteczna ale kochałam się w 10,11,12 dc by przetrwały te silniejsze plemniki, które ponoć wróżą córcię. Mam cykle 29 dniowe. Udało się - mamy córeczkę. Dwa lata wcześniej staralismy się o chłopca, kochaliśmy się w 13,14,15 dc i faktycznie urodziłam synka :)

Gość erniczek
sex był przed owulacja więc córka bedzie napewno . No ale lekarz mówi ze niewiadomo b chromosom męski moze byc szybszy jednak.

juhygtfdresdft no u ciebie byc moze zadziałało a byc moze to totalny przypadek....nie wiem czy wierzyc ze te silniejsze plemniki przetrwają jeszcze aby doczekac sie komorki jajowej gdy kochamy sie przed owulacją...czytałam ze to zalezy od chromosomów.

Gość solona maślanka
idiotki przeciez wszystko zalezy od genów jezeli wy macie silniejsze bedzie dziewczynka jezeli facet do chłopczyk ;/

no własnie a teraz mam pytanie gdy kocham sie przed owulacją, a jednak plemniki zgina i nie przetrwają....ale my nie wiemy o tym hehehe :) i nie kochamy sie juz potem gdy mamy owulacje to co ? nici z ciązy wiec chyba warto mimo to ze staramy sie o corke kochac sie tez w ni owulacji bo i tak jak mamy wczesniej zajsc w ciaze to juz jestesmy i nic nam nie da ze sie bedziemy kochac w dzien owulacji

Gość i jaaaaaa
solona maslanka...poczytaj troche zanim zaczniesz pieprzyc glupoty

ja przy cyklach 28-30 dni (różnie) współzylam 9, 10,11 dzien , ale jakos tak wyszlo ze 14 dc tez bylo, wiec w zasadzie w owu(chyba ze akurat byl ten dluzszy cykl) i jest dziewczynka:) A teraz bylo tak by byla ciaza. czyli caly czas :) Szczerze uwazam ze wtedy nie \"ustrzelilismy\" sobie dziewczynki tylko poprostu tak wyszlo, bo z tego co pamietam syn tez byl \"robiony\" przed owu .

mam kuzyna, probowali z zona. mielismy sporo smiechu z nimi bo tlumaczyli kiedy i jak i tak dalej :D no ale przyszlo co do czego maja drugiego chlopca :) juz nie probuja :D i znam kobiete ktora znowu probuje miec chlopca. w tej chwili ma juz 3 dziewczynki ale najlepsze ze sie nie poddaje i mysli o 4 :) :D

Gość alamaorra
mi też się udało córkę pierwszy syn - tak właśnie chciałam a później marzyłam o córce strasznie chciałam, ojej :-) pożniej zaszłam w ciążę, gdzie nie celowałam co ma być w 30 tyg miałam usg i sie okazało że córka ale byłam szczęśliwa że mi sie udało jesuuu

alamaorra ok zgadzam sie udało sie swoją drogą, ale kiedy wspolzyłas przed w tracie owulacji ?

Gość tinturintu
przestancie ,niektore przypadki sa takie ,ze chocby nie wiem jak i co robic nie trafi sie na okreslona plec... a,ze niektorym sie udaje to zrzadzenie losu,znam pary ktore maja parke pomimo tego,ze wspolzyja zawsze w srodku owulacji a znam mame czterech dziewczynek ktora wraz z polozna planowala trzech chlopcow po pierwszej corce

Gość kalendarz chiński może
zastosować?? :) ja bede tak próbowała nie mam nic do strcenia a chcielibyśmy syna /córcia już jest/

Gość kalendarz chiński może
acha a z córą zaszłam w ciążę przed owu więc nie ma co liczyć...

Gość dajcie juz spokoj
a ja wg owulacji wspolzycia chinskich kalendarzy wrozb z obraczki ,wygladzie itd powinnam miec corke a tu ..syn:)

A jaka jest bardziej prawdopodobna płeć w przypadku gdy codziennie współżyłam przez wszystkie dni płodne?

Gość 1231
do juz chyba dośc bo takie epitet moze to i dziwne ale dokłądnei wiem keidy mam owulację a u mnie wtedy jakos sie przesunęła no i wyszła córeczka dodam że mam starszego synka o którego postaraliśmy sie w 14 tc

Sąsiad jest myśliwym, ustrzelił mi córkę. Tylko trzeba było szybko jechać z nią na pogotowie i dzięki temu nadal ma obie nogi. A czy takie były oczekiwania sąsiada? Nie wiem..

Gość ewewewewewe
do już chyba dość bo takie epitet, mam cykle 29 dniowe, owulacja przypada na 20 d.c potwierdzone monitoringiem...i co ty na to????

neta1983 A jaka jest bardziej prawdopodobna płeć w przypadku gdy codziennie współżyłam przez wszystkie dni płodne? -------------------------- zadała dobre pytanie tez sie nad tym zastanawiam....co wtedy jak płec na wieksze szanse?

Gość hehehehehehehe
smieszni jestesciee. .. wiecie ze to nie zalezy od nas kobiet kogo urodzmy tylko od mezczyzn .( zalezy który plemnik z jaka liczba chromosomow...)