Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akcja87

męczy mnie eks męża

Polecane posty

Gość akcja87

jestem z męzem 2 lata a ciągle porównuje sie do jego eks..ciągle oglądam jej zdjęcia na nk.. a mąz przeciwnie nie wspomina o niej nawet chyba juz zapomniał..teraz pozostaje pytanie czemu ja nie moge czemu mnie to tak męczy może to jakaś obsesja..ma tak któraś z was??

Gość OLLLCCIIIAAAKK
hmmm a czy widujecie sie np przypadkiem?? albo coś?

a ja bym uważała, mnie np instynkt mój nigdy nie zawodził, szczególnie wtedy jak podejrzewałam że coś jest nie tak w związku. Nie wiem, postaraj się o niej wiecej info zebrać. Np jeśli ma faceta to nie musisz sie obawiać już o nia.

Gość 0987867656
dziwna sytuacja, może nie powinnas o niej myślec tyle tylko zajac sie czyms np.

Gość nie sypiam z komiczne
to podswiadomość, nie lekcewaz tego...musi byc cos na rzeczy, czasami dostajemy takie sygnaly z ktorych znaczenia nie zdajemy sobie sprawy, ale musza cos oznaczac byc moze on jednak o niej wspomnial (skoro ja kojarzysz), moze bylo cos w glosie (tego nie da sie ukryć), moze jakie slowa, gesty... wszytsko to co gdzies sie tam odklada i kiedy podśwaidomośc skojarzy pewne fakty, zaczyna wyobraxnia pracoeać...zaufaj intuicji. nie dja sobie wmówic że to urojenia...to że on nic o niej nie wspomina nic nie znaczy, moze sie ukrywa bądź czujna

Gość to robisz dokładnie to samo
co obecna mojego byłego męża... one tez ciągle włazi na mój profil... a najzabawniejsze ze nie ma powodu do zazdrości. nas łączy tylko dziecko. porozumiewamy się prawie wyłącznie smsami. jest młodsza, nawet ładna, a ja i tak jestem żona innego. wkurza mnie tylko, że ostatnio zatruwa życie mojemu małemu. od kilku miesięcy on nie chce odwiedzać ojca. bo "ciocia" ciągle się z niego wyśmiewa...

Gość gitarra
na naszej klasie można zobaczyc kto odwiedza Twój profil i ktoś może zobaczyć ze go odwiedziałąs. Nie łyso CI?

Gość zazdrośnica o eksy
Mam to samo :O Jestem zazdrosna o 3 dziewczyny mojego faceta. Nie mogę już z tym żyć.