Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black dress

Jak to jest bo juz sama nie wiem

Polecane posty

Gość black dress

Jak to jest z tym zajściem w ciąże po odłożeniu tabletek anty bo jedni mowią, że bardzo szybko można zajśc a inni mówią, że jak sie idkłada to trzeba być przygotowanym na długie starania. To jak to wkoncu jest?

Gość ja ostatnie
krwawienie z odstawienia mialam 17stycznia a 14lutego na tescie wyszly 2kreski :)

Gość black dress
to bardzo szybko zaszłas . Gratuluje:) a staralas sie?

Gość saleminka8
to zależy od organizmy,nie jestesmy robotami i nie ejstesmy identycznie zaprogramowani,inni mają owulacje juz w 1 cyklu po odstawieniu,inne po kilku miesiacach dopiero odzyskuja płodność!

Gość ja ostatnie
dziekuje:) odstawiłam tabletki bo tez myslalam ze zajmie mi to wiecej czasu i nie nastawiałam sie na ciaze,choc nie zabezpieczałam sie,na zasadzie co ma byc to bedzie i jest:D

Gość Evellina
Ja zaszłam od razu po odstawieniu anty. Brałam dwa lata. Moja ginka powiedziała, że w pierwszych 2-3 cyklach po odstawieniu owulacja może wystąpić kilkakrotnie w każdym cyklu!!! Nie wiedziałam o tym. A największe prawdopodobieństwo jest w pierwszym cyklu. Ja zaszłam od razu w pierwszym cyklu i teraz się boję, żeby nie było bliźniąt! Do tego to był stosunek przerywany, widocznie partner nie zdążył i kilku wojowników się wydostało :)

Gość black dress
wiem wiem, ze nie jestesmy robotami dlatego pytam tak orientacyjnie:):) ja ostatnie-a mialas jakies objawy ciaży świadczace o niej?Bo koleżanka mi powiedziala, ze ona zaszla jak odstawila i nie miala wcale objawow, wiem, ze kazdy mi inaczej dlatego jak juz powiedzialam, pytam orientacyjnie.

Gość black dress
Evellina- Ja mialam teraz 2 cykl po odstawieniu i praktycznie kochalam sie parenascie razy ale stosunek przerywany. I włąśnie obilczalam sobie dni plodne i nie plodne ale skoro mowisz, ze owulacja może wystapic wiecej niz jeden raz to bez roznicy kiedy mi wyszly plodne a kiedy nie.:)

Gość zakretka
Ja tez zaszlam w ciaze zaraz po odstawieniu, nawet sie dziwilam ze tak szybko, bo bralam tabletki ciurkiem przez 4 lata.

Gość ja ostatnie
nie mialam objawow tylko kilka statnich dni stycznia strasznie bolał mnie brzuch tak mnie "ciagnał"w dół ze nie mogłam chodzic myslałam ze to jajeczkowanie a teraz mysle ze własnie wtedy doszło do zapłodnienia:) potem kilka dni było mi niedobrze i zrobiłam test choc było jeszcze przed terminem@,tez sie naczytałam o ciazach mnogich i tez sie troche obawiam za tydzien mam usg wiec zobaczymy

Gość black dress
zakretka- juz w pierwszym cyklu? ja ostatnie-a test przed spodziewanym terminem @ wyszedl Ci pozytywny?Ja tez slyszalam o tych mnogich ciazach po tabletkach.

Gość black dress
upup

Gość ja ostatnie
tak wyszedł mi pozytywny i robiłam go popołudniu