Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brygidadada

zdrada sprzed lat

Polecane posty

Gość brygidadada

Witam wszystkich, jestem z moim facetem ponad 8 lat, wczoraj zobaczyłam przypadkowo zdjęcie sprzed ok 6 lat, na którym jest z jakąś dziewczyną, całuje ją czule w rękę. Wiem że jest to zdjęcie za studniówki na której z nią był. Poszli z kuzynem i niby z koleżankami bo nie miały z kim iść. Wiedziałam o tym,że był, ale na tym zdjęciu wyglądają jak para. Wiem, ze to było dawno, ale bardzo zabolało :( Mam je cały czas przed oczami. Ryczałam jak głupia. Nie wiem może przesadzam... Powiedziałam mu o tym zdjęciu, a on żebym nie wymyślała, bo to było tak dawno że nawet nie pamięta. Nie wiem co robić i co o tym myśleć:(((

Czy ty jesteś normalna ? Zdjęcie sprzed tylu lat i co ? boli cię to ? Z nim porozmawiaj skoro tyle jesteście ze sobą. Dla mnie to nie ma żadnego problemu. Błahostka, nic nie wnosząca do waszego życia.

Gość brygidadada
Dzięki Edek za radę, na pewno z nim porozmawiam. Nie wiem dlaczego to boli, chyba dlatego że co innego wiedzieć a co innego zobaczyć. Już raz mu wybaczyłam też kilka lat temu, a tu się okazuje,że więcej tych wyskoków było:(

Gość czy nie masz
innych zmartwien? wyluzuj kochana. psuc sobie zycie z powodu zdjęcia sprzed kilku lat?

Gość aquababy
co mu juz wybaczylas? Inna zdrade? Wiec dlatego boli... bo myslalas ze juz tak nie bedzie a teraz sie zastanawiasz ile tego bylo!

Gość brygidadada
no właśnie wybaczyłam mu już zdradę to było bardzo dawno.. wiem że teraz jest wierny, że kocha i chce być ze mną ale wrócił ten niepokój, wspomnienia tego co czułam kiedyś, a zaufanie jest naprawdę trudno odbudować..

Gość nie uwierzę że w ciąży
jak całuje kobietę w rękę to jest zdrada???? O matko jedyna :):):)

Gość ejbisi
No ale skad wiesz ze cie zdradzil na tej studniowce? On tylko pocalowal jakas babe w reke i to pozujac do zdjecia. A ta druga zdrada to byla prawdziwa zdrada fizyczna tzn sex z inna?