Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotnaaaaaaa

mam sie stawic do pup

Polecane posty

Gość bezrobotnaaaaaaa

takie pismo dostalam z wyznaczona data i godzinami w ktorych moge przyjsc i jeszcze jest napisane ze w sprawie aktywizacji zawodowej. czego moge sie spodziewac?

Gość sssssssss
szkolenia jakiegoś, a jakby napisali ze masz zabrac CV to moze gielda pracy

Gość bezrobotnaaaaaaa
buuuuu ja nie chce na zadne szkolenie. nie mam na to czasu i te meczace dojazdy :-( jakby chodzilo o targi pracy to by napisali ze chodzi o targi i spotkanie byloby na tych targach a nie w pup

Gość bezrobotnaaaaaaa
a moge odmowic udzialu w jakims szkoleniu? weim ze teraz organizuja przez caly rok jakies szkolenie doyczace aktywnego szukania pracy czy jakies podobne bzdety

Gość sdddsdsdsdsd
jak odmówisz to mogą cię wyrejestrować na 120 dni

Nie możesz odmówić. Bo cię wypiszą na 120 dni. Musisz isc. Ja ostatnio byłam na takim czyms. O matko katorga 3 h :/ ale przeżyłam :P

Gość sss5sssss5ss
i jam ja byam na targu pracy i było w pupie, nic nie napisali ze to maja byc targi pracy tylko kazali zabrac CV. a szkolenie pewnie potrwa kilka godzin, a jak czesto orgaznizuja teraz szkolenia? i dlaczego teraz ywejestrowują na 120 dni a nie na 90 jak wczesnije?

Gość pomóżcie....
do bezrobotnaaaaa jak to? nie pracujesz szukasz pracy i nie masz na to czasu...? to po kiego sie tam rejestrowalas... pup ci cos oferuje a ty nie masz czasu to wypadaj z pupu i nie zajmuj kolejek i na to ida pieniadze podatnikow sie jedna taka rejestruje a jak jej oferuja szkolenie to ni =e ma czasu to sie wez zarobote wyrejestruj i nie zawracaj innym dupy kretynko

Gość bezrobotnaaaaaaa
kretynka nie jestem. nie pracuje ale sie ucze zaocznie a w zwiazku z tym w tym roku mam mase praktyk zawodowych ktore niestety odbywaja sie normalnie w tygodniu w godzinach pracy roznych firm czy urzedow. bylam juz na kursie z pup ale co z tego jak po tym nie zorganizowali zadnych przygotowan zawodowych w tym kierunku???? owszem pup ma rozne przygotowania zawodowe tpu stolarz, elektryk, mechanik i tp akurat nic mi z tego nie pasuje. staze sa ciekawsze ale ja na staz juz za stara jestem. a jak chodze po firmach i chce sobie zalatwic jakies przygotoweanie zawodowe to oni zazwyczaj mowia ze nie chca sie bawic w te cala robte papierkowa z pup i na tym sie konczy.a ten kurs ktory w tym roku moj pup organizuje w oszalamiajacej ilosc miejsc bo chyba dla 190 osob(czytalam na ich stronie) to trwa 3 tygodnie i codziennie 3-4 h wiec to jest jakby nie bylo duze obciazenie(zwlaszcza dla osoby dojezdzajcej) a kurs typu jak pisac cv i takie bzdety. jestem osoba wyksztalcona i wiem na czym polega moj problem w znalezieniu pracy. JEST TO BRAK DOSWIADCZENIA! a tego mi nie zapewnia zadne denne kursy o aktywizacji zawodowej

Gość bezrobotnaaaaaaa
a druga sprawa to taka ze jak sa jakies naprawde fajne kursy zawodowe to jest raptem 10 miejsc i wiekszosc rozdanych po znajomosci a na takie bzdety przeznaczaja 190 miejsc. parodia i zenada

Gość a powiedz mi
bezrototna jakie studia kończyłas ??

Gość bezrobotnaaaaaaa
skonczylam studia pedagogiczne ale teraz robie studium rachunkowosci, mam kurs z zakresu plac

Gość sobotnie popoludnie na kafe
co sie robi na takich kursach i szkoleniach? trzeba cos o sobie mowic?