Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryssska

farmacja + kosmetologia - czy to kierunki przyszlosciowe

Polecane posty

Gość maryssska

jakie jest Wasze zdanie

Gość fgfdsgfdss
jasne, o ile lubisz stać w kolejce po zasiłek....

Gość maryssska
no wiec jak to jest, skladam wlasnie papiery na te kierunki, bardzo chcialabym je obydwa skonczyc - chodzi o zainteresowania, o to co mnie pociaga ale no wlasnie, wiadomo ze w tych czasach dobrze jest wyksztalcic sie w tym kierunku ktory zapewni nam dobry byt wiec jak??

Gość Lessbijanka
te kierunki ci tego nie zapewnią

Gość maryssska
a co byscie mi proponowali? na maturze zdaje biologie i chemie

Gość fgfdsgfdss
sram se do zakompleksionego ryja :o

Gość oczywisci ludzi zawsze
beda dbac o zdrowie i urodę

Gość kobyłom mowie NIE
"a co byscie mi proponowali? " no chyba sama powinnas wiedziec co cie interesuje :o

Gość maryssska
jej... naprawde nie ma tu nikogo kto by sie w temacie wypowiedzial??

Gość maryssska
napisalam ze akurat te kierunki mnie interezuje, ale skoro ktos odradza to chcialabym zeby mi napisal co z podobnymi zainteresowaniami moglabym studiowac

Gość maryssska
*interesują

Gość medycynę albo coś z tym
ale tma się trzeba uczyć a nie tylko opłacić czesne i przyjść po podpisy

Gość maryssska
hmmm moze to dziwnie zabrzmi ale uczyc sie lubie, jednak medycyna odpada - nie widzialabym siebie w roli lekarza zreszta nawet musialabym jeszcze fize zdawac, poza tym slyszalam wiele opinii ze wiecej nauki jest na farmacji niz na medycynie

Gość niebieskie migdały..
Farmacja to przyszłościowy kierunek co do kosmetologii ciezko jest mi sie wypowiadac.Jesli chcesz pogadac o studiach na farmacji to mozesz zostawic gg odezwe sie.

Gość maryssska
niebieskie migdaly... -> bardzo dziekuje za propozycje ale mam paru znajomych na farmacji takze wiem jak kierunek wyglada "od kuchni", bardziej zalezy mi na opinii osob niezwiazanych z zawodem

Dziwne ze ostatnio na onet.pl pisało ze własnie faraceuci , politolodzy i sociolodzy mają najwieksze problemy ze znaleźienie pracy :O

Gość niebieskie migdały..
Odpowiedz prosta: jest przyszlosciowa, sporo ofert pracy, ja jestem po farmacji ale teraz robie drugie studia zupelnie inne i pracuje w zupełnie innej branzy. Swietnie, ze masz znajomosci na farmacji bo bez tego lekko nie jest... no i fajnie miec apteke w rodzinie.Przypuszczam, ze masz bo wiekszosc ludzi, ktora idzie wlasnie dlatego sie wybiera:)

Gość camember
ja jestem na botechnologii, zdawalam biologie i chemie.... mysle ze farmacja jest ok, przygotuj sie tylko na duuuuuzo nauki i nie przespane noce, zwlaszcza w sesji:P u mnie na biotechnologii jest podobnie, mnostwo nauki:O ale wkoncu na tym studia poleaja:P

Gość sss5sssss5ss
jak ostatnio otworzyłam gazete to było chyba z 6 ogłoszen o prace dla techników i 3 dla mgr. Teraz prawie na kazdym rogu jets apteka.

Gość maryssska
z tym ze wydaje mi sie ze wiecej jest ogloszen dla technikow - wiadomo ktos ma mgr to po co kolejnego skoro moze technikowi mniej zaplacic tylko jak to bedzie za te 6 lat?? przeciez to moze sie wszystko zmienic, dlatego mysle zrobic dodatkowo kosmetologie - wiem ze bardzo duzo by mnie to kosztowalo ale ja jestem strasznie zawzieta i tak latwo nie odpuszcze, tylko boje sie ze moze byc tak ze po tych 6 latach okaze sie ze jednak pracy dla mnie nie ma a zdaje sobie sprawe z tego ze jednak ukonczenie tych studiow to nie bedzie takie hop siup