Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lazurówek555

Czy tworzysz udane...

Polecane posty

Gość Lazurówek555

małżeństwo z facetem ktory cale zycie pracuje fizycznie, ty zas pracujesz umyslowo?

Gość na pewno nie pracujesz
umysłowo

Gość fhdligihgghghghghhgghhg
Napiszesz coś więcej? Co rodzina na to, znajomi?

Gość 7777 666 997 69 01 33
ajne insel mid cwaj bergen!

Gość takie baby teraz
a ta praca umysłowa to jaka?

Gość ja tak
Luuudzie, o czym Wy tu rozprawiacie? A co ma wspólnego rodzaj wykonywanej pracy z udanym związkiem?

Gość oczywiscie za ma
dobrze, jesli para ma wspolne zainteresowania, wspolne ambicje, wspolne srodowisko, o wiele latwiej utrzymac taki związek.

Gość ja tak
Wspólne ambicje? ech chyba nie tak chciałaś/ łeś napisać. Każdy ma własne ambicje. Jeśli bym miała mieć wspólne ambicje z moim facetem to ja przepraszam

Gość oczywiscie za ma
zalezy co kto rozumie przez słowo ambicje - dla mnie to oczekiwania na roznych polach.Np co do wychowania dzieci, co do wykonywanego zawodu - choc zawody moga byc inne, zalezy mi nie mniej na sukcesach zawodowych mojego męza niz jemu samemu, przezywam to ,interesuje sie jego praca, wspieram go - on robi to samo w stosunku do mnie. Myslimy podobnie więc słowo sukces tez podbnie rozumiemy.Mamy wspolne plany co do naszego mieszkania, naszej przyszlosci . (Ambicja słownikowo - właściwość charakteru wyróżniająca się: stawianiem sobie wysokich wymagań, konsekwentnym dążeniem do realizacji założonych celów, oczekiwaniem uznania od otoczenia) samoakceptacją.

Gość oczywiscie za ma
a konretne nasze wspolne ambicje to np: Jak najlepsze wykształcenie naszych dzieci. Nasze ciagle kształcenie się. Fajne, kulturalne towarzystwo. Zwiedzanie świata. Piekny i goscinny dom. Sukcesy zawodowe.Jak najlepsze stosunki z rodzinami . Orientacja w tematach sztuka - kultura. Nie mamy natomiast specjalnych ambicji jesli chodzi o porzadki w domu, wykwintne jedzenie i markowe ciuchy, mieszkanie w najlepszych hotelach , luksusowe samochody. Czyli jednak sa to wspolne cechy.