Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zoa

kto mnie przytuli?

Polecane posty

Gość wojt
Czasem trzeba zycić się w wir zdażeń ale warto też mieć koło ratunkowe pod ręką. Mówi się, że co nas nie zniszczy to nas wzmocni. Nie każdy facet jest potworem szukający sposobu w jaki zaciągnąć kobiete do łuzka...

BRZYDULA 30..KTÓRY ZWIĄZEK ...powiem tak jest związek jakiś z tym z którym mam drugie dziecko ale wiem że go nie będzie ..czuję i wiem

Gość oslicaa
wojt ja nie twierdze ze wszyscy faceci sa potworami zaciagajacymi kobiety do lozka.... ja tylko mowie ze mi trafiali sie jak do tej pory niezbyt dojrzali, a latka leca

...ja za dużo czuję.....to mnie często wykańcza ...mam wadę psychiczną nie umiem odpoczywać myślą...on natomiast jest konkretny nie wnikający....różnimy sie a myślałam że to nas złączy......czuję że mam więcej do oddania mojemu życiu i a nie iść przez życie siedząc w kapciach przezd telewizorem co robi on i wsio olać.......po za tym dzięki wielkie że mogłam tu się trochę otworzyć to dla mnie dużo ....:):)

Gość oslicaa
annti071 a niby przeciwienstwa sie przyciagaja , tak mowia

oslicca ja sie zgodze ale u mnie takie same charakterki chyba do ustepstw p[otrzebne sa przeciwienstwa na codzien nie jest rozowo a jak pojedzie na 3 dni to bardziej teskni niz ja a nie znam tak twardego czlowiela jak on:)

.........a jednak nie jako bardzo wnikliwy człowiek dużo obserwujący i cierpliwy stwierdzam że nie...nie ..nie...my mamy całe życie przed sobą aby się spełnic zrealizować swoje marzenia i dążymy...poszukujemy ,,,wierzymy ....ajednak nie w życiu w związku ..jednak on słuchający lekką muzykę typu włoskie nagrania,,,itp...nie złączy na cito związku z kobietą słuchającą rocka :) bo potem wszystkie te przeciwności wychodza i brak siły do realizacji prawdziwego siebie

Gość oslicaa
ja tam nie wiem mi jak narazie nie wyszedl zaden zwiazek

anttii zgodze sie wiem z doswiadczenia,ze sa cechy,ktore by mi przeszkadzaly muzyka,niepalenie,wspole wyjscie do kina,prawie codzienne spacery:) i jeszcze duzo:)

powiem ci że zaletą tego jest to że jestes wolna ------sama nie wiesz ile masz teraz energii w sobie i siły do pozazdroszczenia...ja jestem na etapie jak narazie wypalenia i wstaje i robię bo musze ....ledwo co wstaje.....

Gość oslicaa
annti071 -wypalenie hmm to najgorsze faktycznie

Gość oslicaa
ide przytulac sie do mojej poduszki dobranoc

taaaakkk.....to co zauważyłam to ....jest tak że człowiek jest smutny ma swoje marzenia ...i pragnie aby juz to się spełniło...bo ileż mozna czekać i liczyć lat....i czas ....a w momencie gdy nagle spada na ciebie ta twoja wkońcu upragniona miłość wydaje się...be zmieszałam się ,...poprostu zapominasz jak kiedyś cierpiałaś że czekałaś ....żyjesz tą chwilą ..jesteś szczęśliwa nie ważne co było ......doczekasz się ..spotkasz ...uwierz a pisze tak bo zeswatałam jakiś czas temu dwa wypalone osobowości...:) ....oj troche mieszam ale chyba mnie zrozumiałaś........oslicaa

dobranoc ...........może do wieczora ...bo juz nowy dzień ...ba sama padam...nareście

Gość anulińska anulinda
marzenna - ja przytulę 🌻 ..i nie zamartwiać mi się tu proszę😠