Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r34343

pytanie do osob które mieszkają z dala od domu

Polecane posty

Gość r34343

do osob które np. studiują w innym mieście, pojechaly do innego miasta za pracą lub wyprowadziły się z facetem itd... Jak często dzwonicie do domu, do rodziców (lub jednego z nich)? Przy okazji - ile macie lat i od jak dawna mieszkacie poza miastem rodzinnym?

Gość odpowiem z innej pozycji
mam dzieci zagranica od paru lat, prawie codzien mam z nimi kontakt przez internet (e-maile, skype). Czasem nawet pare razy dziennie. Jakby były w domu. Milczenie to max 3 dni.

Gość ptasie mleczko.
24 i 5 lat poza domem, to rodzice zwykle dzwonia do mnie, srednio tak raz na 2 dni. poza tym mamy kontakt na gadu. do domu przyjezdzam we wszystkie swieta, a jesli nie ma swiat, to raz w miesiacu

Gość dariaww
mam 27 lat i od 4 mieszkam na swoim ;) - za granicą. Kontaktuje sie z mama i z siostra prawie codziennie. Mam najwspanialszą mame na świecie, wiec inaczej sie nie da :P Odwiedzamy się co 2-3 miesiace.

Gość r34343
pytam o to ponieważ dzwonię do mamy codziennie lub ona do mnie i zastanawialam się czy to normlane. Mieszkam rok poza domem (wyprowadzilam się do narzeczonego) i tylko był jeden dzień gdy się nie skontaktowałyśmy. Przy odległości 200 km jeździmy tam co 2 tygodnie. Uważacie że za często? Ale mi jest jej żal strasznie, bardzo za nią tęsknię, zawsze byłyśmy najlepszymi przyjaciolkami, jestem jedynaczką i została teraz sama (tzn ma tatę, ale wiadomo że za mną tęskni).

Gość afdfgglkkj
to często jak codziennie generalnie uważam, że dzwoniennie codziennie jest przesadą, ja dzwonię co 2,3 dni, ale wystarczyło by raz w tygodniu, po prostu uważam, że zbędne jest dzwonienie codziennie, jeśli w domu jest wszystko ok i u ciebie też. każdy ma swoje życie...

Gość afdfgglkkj
pewnie z czasem zaczniesz rzadziej dzwonić, codziennie nie ma o czym rozmawiać...moja mama swego czasu miała manię dzwonienia do mnie prawie codziennie o rożnych porach. Kilka razy nie odebrałam, bo słowa do niej nie docierały i teraz czeka aż ja zadzwonię, tylko jak jest coś pilnego to dzwoni sama...

Gość gość
QzWA1XHAhLzcLQ6agRIV6Cdz