Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rannyptaszek

no zaraz zwariuje

Polecane posty

Gość rannyptaszek

Bardzo prosze o porade. Wiem, ze pewnie powiecie mi, ze mam iść do lekarza i ja się z tym zgodze ale możliwość wybrania sie do lekarza mam dopiero w poniedziałek. Wczoraj wieczorem zaczeło mnie kuc w brzuchu, śpoleżałam trche głęboko pooddychałam i przestało. Myślałam, że już nie wróci, a tu o 5 rano znowu mnie zaczyna kuć i to tak mocniej , promienjującą z przucha aż do pochwy. Możecie mi powiedziec od czego to może byc i czy tez tak mialyscie? Bardzo przosz:(

Gość idz do szpitala najlepiej
ja mialam tez podobne bole i musialam miec usuwana cycste

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
do lekarza!bo to prawdopodobnie jajnik.torbiel na jajniku jak mi sie zdaje,bo ja mialam podobne objawy,i okazalo sie ze mam torbiel!

Gość rannyptaszek
tylko , ze ja chyba nie jestem w ciąży. Mówie chyba bo kocham sie bez zabezpieczenia a no ale nie wiem czy jestem w ciazy. Jak mnie zacznie bolec to moge wziasc jakies tabletki?

Gość bbbbbcccc
napewno to ciąża

Gość rannyptaszek
ojj teraz to ja sie przestrszylam z tym torbielem. Jak mnie jeszcze raz zaboli to moze pojade do szpitale i moze oni cos poradza.

Gość a co to znaczy kucie w brzuchu
???? :-0:-0:-0

Gość rannyptaszek
bbbccc zdaje mi sie , ze nie . Bo chyba temu towarzyszyly tez by jakies inne objawy np Bolace piersi , a tu nic.

dziewczyno nie zwlekaj!wybierz sie do szpitala!oni zrobia ci tam usg i bedziesz wiedziala co z toba sie dzieje!a tak co mozesz wiedziec?nic!idz i na nic nie czekaj!ja mialam torbiel wielkosci 7/9 centymetrow,ktora na dodatejk owinela sie wokol wlasnej osi co grozilo tym ze moze peknac.oczywiscie wszystko skonczylo sie pomyslnie torbieli wraz z jajnikiem juz nie mam

Gość rannyptaszek
Trudno mi wytlumaczyc co to znaczy ale jest to tak,ze nagle zaczynalo mnie bardzo mocno w jednym miejscu przucha cisnac wrecz kuc , nie tak jak boli brzuch zed caly tylko tak np na dole i prowieniowalo na dół. I najlepiej mi bylo lezec na plecach jak mnei tak bolało i oddychac głeboko.

Gość a co to znaczy kucie w brzuchu
chyba KŁUĆ, dziewczyno, KŁUĆ, a nie KUĆ :-0:-0:-0

no to wlasnie ja tak samo mialam!

Gość rannyptaszek
łjejkuu- a dlugo Ci tak bolało.Poczekam jeszcze troche az bedzie auto wolne bo nie chce siac paniki i chyba naprawde pojade do tego szpitala bo sama zaczynam sie denerwowac.

wiesz w moim wypadku to trwalo 1,5 dnia.nastepnego dnia rano rodzice wezwali pogotowie bo zwijalam sie z bolu!ze mna jest inaczej niz z toba bo ja akurat jestem niepelnosprawna

tabletki przeciwbolowe mi nie pomagaly

Gość rannyptaszek
lojejkuuu dziekuje. POczekam jeszcze troche i jak sie powtorzy to pojade do szpitala i tyle. Bardzo dziekuje:*

nie ma sprawy.zawsze staram sie kazdemu doradzic jezeli tego chce i potrzebuje=*

Gość babeczkatakajedna
A mial ktos takie kłucia i okazało sie, że jest w ciąży?

Gość cozemnanietak
a ktory jajnik Cie bolał?

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mnie lewy i lewego nie mam juz=]

[zgłoś do usunięcia] renika czy jest lekarz na sali? r Piotruś 15.09.2002 rok http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/775333e3 a1bc59f3.html Bartuś 29.09.2008 rok http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6eda0652 980c2391.html Zapraszam was na www.psyche-soma.com moje własne dziecko-forum które konczy 4 lata Forum dla mam, przyszłych mam, a przede wszystkim dla nas KOBIET! to jest wedlug ciebie zabawne?=/

trudno aby ktoś postawil diagnoze jeśli sie nie zna ech

Gość rannyptaszek
No mnie nie boli jeden konkretny jajnik, to zalezy. Raz mnie kuło z dednej strony, az w podbrzuszu na samym dole. A teraz mi jest tak dziwnie w brzuchu jak na okres.:(

Gość nie przejmuj sie tym tak
to sa zwykle objawy ciazy jak i zblizajacego sie @ = hormony buzuja

mi tez tak bylo w brzuchu przez atakiem bolu jak na okres.poza tym mialam dreszcze.idz do szpitala!

Gość rannyptaszek
To znowu ja. Już sama nie wiem co robić. Byłam u lekarza i stwierdził żebym brała nospe bo to pewnie jajeczkowanie;/;/Ja mowie, ze pewnie nie , a on do mnie,że czasem po odłożeniu tab anty w pierwszych miesiacach jajeczkuje sie pare razy;/;/i stwoerdzil, ze nospa pomoze. Pomaga na chwile, a jak przestanie dzialac to kłuje mnie w dole przucha znowu. I teraz moje pytanie. Spóźnia mi sie okres i już nie wiem bo może to przez te bóle i kłucia. Co robić??:(:(

Gość rannyptaszek
upup

Gość tez mialam takie kłucie
i za dwa tygodnie okazało sie ze jestem w ciazy

Gość rannyptaszek
u mnie to chyba ciaza wykluczona bo zrobilam wczoraj test i negatywny,a bóle nadal sa i okresu nadal brak:(:(