Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin 244

czy lubicie jak jajka faceta uderzaja rytmicznie w wasz tylek...?

Polecane posty

Gość marcin 244

zwlaszcza tak glosno :)

Gość etve v
tak, kurewsko mnie to podnieca

Gość marcin 244
:D

Gość głuptok
bardzzooooo

Gość nerooo
NO!!!tylko,że go pózniej jaja bolą.

Gość Olunia22
Obrzydlistwo ... :O Na samo wspomnienie mi niedobrze .... :O

Gość Olunia22
cukier puder i ogorki kiszone - lepiej być ciotą, niż prymitywną dajką ... :classic_cool:

Gość Olunia22
cukier puder i ogorki kiszone - wracaj do swojego ogóra ... intelektualny pustkowiu ...:D

Gość Olunia22
cukier puder i ogorki kiszone - ponieważ najbardziej seksowny jest intelekt, więc musisz być aseksowna ...:D

to sie wpienilas?a zabolalo prawda zawsze boli...tu nie chodzi o puszczalstwo, ja uprawiam seks tylko z moim narzeczonym i jest wspaniale,pewnie musi niezle twoj sie meczyc z taka niewydymka ktora nic nie potrafi bo to bo tamto, wspolczuje pewnie cie zdradza lub zdradzi

Gość kasiula23
Niektóre niewydymki powinny zapisac sie do kolka rozancowego ojca rydzyka. Ja tam lubie jak facet ma duze jaja, takie zadbane podgolone, kiedy sie ladnie prezentują, naprawde sa seksy.... Opssss ale sie nakrecilam, ja tez pojde zrobic palcówe

Gość hm a u mnie
az mi sie smutno zrobilo ze moj facet nie jest obok, i nie moge sie teraz 'wsluchac' mmm

Gość oddddd
:) a jak lubisz?

Gość marcin 244
ja jestem gejem i uwielbiam jak mój partner uderza swoimi jajami o mój tyłek, wtedy tak podniecająco dzwonią, czasem mam wrażenie, że to w kościele dzwony biją, poważnie, jest super ekstra normalnie :D:D:D póżniej mam takie zajebiste siniaki na pośladach, że siąść nie mogę nawet na puchowej poduszce. :D aaah przypomniałem to sobie, zaraz dzwonie do wybranka mojego życia żeby przyjechał i żeby zrobił mi dobrze:):)

Gość marcin 244
glupi podszyw

Gość marcin 244
tel nie odbiera, nadmucham swojego adasia :)

Aska tylko pamietaj ze jajka u nas sa bardzo wrazliwe jak uderzy w nie pilka lub po prostu nawet nie mocno sie w nie uderzy to wiesz,ze facet moze zobaczyc gwiazdki,a wtedy nici z seksu

Gość marcin 244
Obsmyczam też dorodne murzyńskie penisy :)

Gość marcin 244
ooo właśnie przyjechał do mnie mój ukochany już mi mokro w gaciach sie zrobiło :):) zaraz zrobimy mały numerek i bedzie tak dzwonić, że wszyscy zaczną zapierdalać do kościołów na wieczorną mszę:):)

Gość marcin 244
mmmm ah aaaah oh ooohh. mmm mocniej, mocniej aaaa.... mmm jeszcze, mocniej, szybciej, aaaaahh... mmmmmmmm......

Gość marcin 244
już po :) ale było nieziemsko:) moja dupa cała w sińcach a jaja Zbigniewa (mój partner) wiszą do samej ziemi i ciągną się po podłodze :D :D normalnie depcze po nich, musi sobie je przywiązać :):)

Gość marcin 244
ale ostatnio też polubiłem, jak tłucze swymi jajcami w rytm tego techno: http://niks95.wrzuta.pl/audio/5sxQ3Kuh7H/basshunter_-_boten_anna zajebiście jest wtedy, ściągnąłem to sobie i cały czas to puszczam, a jak nie ma mojego partnera to wykorzystuję do zabawy mój super sprzęcik, który sam skonstruowałem: kupiłem dwie małe gumowe piłeczki, spusciłem z nich troche powietrza i powiesiłem je na drutach: jak włączę maszynę, to one rytmicznie skaczą i podstawiam wtedy pod to tyłek. Jest prawie tak samo jak z prawdziwymi jajami! A efekt jest lepszy, jak wysmaruję piłeczki oliwką, wtedy są takie śliskie... :):)