Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wymagająca

Poszukuje Niani do pracy w irlandii.

Polecane posty

Gość Wymagająca

Witam. Potrzebuję niani do pracy w irlandii. Wracam do pracy i potrzebujemy Gosposi oraz niani w jednym do pomocy . Synek ma 1.5 roku. Jestem osobą bardzo wymagającą , osoba posukiwana musi miec doświadczenie i referencje od poprzednich pracodawców. OPferujemy 600 E + mieskzanie + wyżywienie . praca na około 2 lata. moze być to osoba w wieku 22-60 choć nieukrywam ze wolałabym osoby po 40 roku zycia. proszę o kontakt na forum bądz na e-mile : pinezka87@onet.eu

Gość upssupssdo
nie mato jak pracowac dla 20-letniej gowniary, ktora sama niedawno zapieprzala pewnie w fabryce i jest WYMAGAJACA referencje od poprzednich pracodawcow i 600 e na miesiac plus mieszkanie z rozwydrzona, wymagajaca POLECZKE SAM RAJ A NIE PRACA BVUHA HA HA NA PEWNO JUZ JEST PELNO CHETMYCH

Gość wiedziala komu do lozka wejsc
zdziry tak maja,wiedziala komu do lozka wejsc;)) a wy nie;))

Gość Wymagająca
Wypraszam sobie akie komentarze. A dla sprostowania.. 87 w poczcie to nie jest rok 1987 . Wiec dla sprostowania neimam 20 LAT i niejestem gówniarą!!!!! Niepracowałam w żadnej Fabryce tylko w sklepie do którego musze wrocic bo inna pracownica idzie na macieżyński; Wybaczcie lae ja z mężem chcemy sie czegoś dorobic poi to tu przyjechaliśmy . A ni charować i biedioac w polsce za pare gorszy. pozatym uwazam 600 e to wiele dla kogoś kto potrzebuje pracy bo na polskie to około 2400zł!!! czy to mało???

Gość marathon2009
daj ogloszenie do job centre to cie wysmieja, moze bys tak chociaz napisala godziny pracy bo wyglada ze 24 na dobe, chyba szukac sluzacej, no i smutne zeby szukac na kafeterii osoby do opieki nad dzieckem. Sciagnij moze jakas biedna emerytke z polski, ktora podola twoim wymaganiom

Gość bebebe
co kogo to obchodzi ile to jest na polskie zl? przeciez ta niania tez bedzie zyla w Irlandii, wiec plac jej jak na irlandzkie zarobki przystalo. zalosna jestes

Gość nhnhytrttt
no ale przeciez autorka oferuje mieszkanie i wyzywienie, wiec to chy=ba nie sa takie niskie zarobki.

Gość te zarobki
nie są niskie. tak się zarabia na stałkach, gdyby pracowała normalnie i miała opłacić mieszkanie i się wyzywić to z pwnością dużo mniej by jej zostawało. a tak ma 600 € na czysto. i czy je wyda czy w całości odłoży to już od niej zależy. no chyba że ma być na zawołanie 24 h na dobę to wtedy to marna pensja

Gość nawetw na 12h
to malo.. jak 8h to ok

Gość Wymagająca
Praca bedzie na ogół tylko 4 dni w tygodniu 3 ma dla siebie. chyba ze wyjątkowo porrosimy. Ja uważam ze kwota 600 euro to niemało. (Jak by miała mieszkac osobno dostawałaby wiecej o 400 euro tylko nikt niepoliczył ze 300 E to pokuj pojedynczy- bynajmniej w naszej miejscowości oraz na jedzenie minimalnie 200-żyjąc skromnie . (Wynajmując sobei sobno musiałaby zapłacić jeszcz 300 euro kaucjii , a gdzie jeszcze rachunki???? za gaz za prąd??? U nas taka osoba juz za nic niepłaci ma 600 na reke _+ jesli bedzie sie dobrze spisywac jakąś premie. + doładowanie do telefonu za 30 E (ja zuzywam max 10e nawet do polski dzwoniac) Jedzenia byle jakiego tez nie kupujemy na tym sie u nas nieoszczędza.. Jeśli by chciała jakieś owoce niema sprawy kupimy , słodycze czy coś innego konkretnego tez kupimy. Wiec neiwiem czy to tak niewiele!!!

Gość nianioń
a czemu akurat dzisiaj?

Gość Wymagająca
dlaczego szukam na afeteri??? Daje ogłoszenia wszędzie. tu ludzie nie biedują... nawet jak jakas PANI niema pracy to maz lub facet wystarczająco zarabia a jak nie to socjal ją wspomaga. wiec pienidzy tu ludziom oebrakuje A w polsce mało kobiet które są SOLIDNE i potrzebują pracy???? Młao takich???? i przynajmniej wiem ze taka osoba bedzie miec szacunek do pracy.

Gość troche naciagane
Ta praca to jak rozumiem "na czarno", bez oplacanych podatkow, skladek na ubezpieczenie. A co jesli ta osoba zlamie reke albo noge, wypadki chodza po ludziach. I co ma nalezec do obowiazkow gosposi ?

Gość Wymagająca
tak praca "na czarno" Amaleta. niewiem czy wiesz ale 1200 e to w irlandii to dobra wypłata ;przeciętnego człowieka ka niemówie o budowlańcu czy menagerach. sama zarabiałam około 250 Euro na 5 dni na npoczątku jako sprzatkaczka. Niechce skorzystać z tutejszych Agencji bio niechce osoby mówiącej po angielsku. A o polke w agencjii nian trudno... zreszta wybacz ale mieszkam tu juz 4 lata i to co widze na ulicach co tu robi młodziż to niechciałabym aby taka osoba spedzała z moim dzieckiem czas. W irlandii Jak znajoma rodziła synka pierwszego miała 21 lat i wszyscy byli zdziwieni ze to jej pierwsze dziecko!!!! ty jak ma 30 na karku to masz juz 4-5 dzici... bo takie są realia.. Dlatego niechce nikogo z tąd!!!!! A wymagająca jestem względem dzieka... czyli: -spacer codziennie kiedy mnie lub męza niema w domu(o ile pogoda na to pozwala) -Czytanie bajek -zabawa -malowanie niechce zeby niania saidła na dupe i tylko patrzała czy dziecko sobie krzywdy niezrobi. A raz za czas ugotowac obiad i odkurzyc oraz zetrzec kurze i podłogi to chyba nie tak wiele????

Gość deeper.
Nie radze zatrudniac sie u Polki za granica. Taka praca za tak male pieniadze ma sens wtedy, kiedy mamy z tego jakies korzysci np. nauka jezyka obcego. Tutaj bedziecie sie tylko cofac w rozwoju....

Gość deeper.
Tymbardziej u osoby, ktora pisze "z tad" i "maciezynski"...

Gość genowefa42
ja jestem chetna,a zasponsorujecie mi wyjazd do irlandii?

Gość genowefa42
a i w jakim to jest miescie?

Gość dziewczyny ...
pensja moze i nawet ok jesli nie bedziesz wykorzystywala takiej osoby na maksa ALE te twoje teksty o WYMAGANIACH kobieto zejdz na ziemie referencje pogielo cie? moja siostre wzieto z ogloszenia - bez zadnych referencji - i wiele lat sie opiekowala ich dziecmi podczas studiow byli bardzo zadowoleni do tej pory maja kontakt, nawet na jej weselu byli a TY masz wymogi z kosmosu

Gość genowefa42
wymagajaca jestes jeszcze?

Gość ha ha haeeee
dodajmy ze pisze pokuj a nie pokoj, bo nie zna polskiego dobrze. nikomu nie zycze pracoweac u tej osoby, bardzo wymagajacej, summa summarum pewnie w koncu ten ktos bedzie musial siedziec z dzieckiem 24 /dobe, prac, sprzatac, gotowac bez ubezpieczenia bez niczego ja na przykald idac do pracy dalam dziecko do zarejestrowanego przedszkola, ale jak niektorzy nie potrafia zapisac dziecka bo po angielsku ani be ani me to wtopa a jak ma wziac nianie mowiaca po angielsku jak sama jej nie zrozumie??????????????????????????mysle ze to nawiekszy problem

Gość genowefa42
ale ja jestem chetna jak za ta cene+pokoj+wyzywienie

Gość troche naciagane
Nie wiem jakie sa stawki w Irlandii ale wydaje mi sie, ze za takie pieniadze mozna znalezc prace z normalnym ubezpieczeniem. Co bedzie jak taka osoba zachoruje bo jakos nie odpowiedzialas na moje pytanie. Czy ty i twoj maz pokryjecie koszty leczenia, ewentualnej operacji czy wywalicie taka gosposie :D na zbity pysk???

Gość Wymagająca
Referencje- obrze gdyy ktoś posiadał Genowefa. odezwij sie proszę na e-mila pinezka87@onet.eu Napisz coś o sobie , jakie masz doświadczenie z dziećmi czy ktoś to może potwierdzić. Tak my opłacimy przylot do irlandii. Błędy ortograficzne może robić każdy tym bardziej jak się jest DYSLEKTYKIEM I DYORTOGRAFEM o ile o czymś taki słyszałas. Nikażdy jest idealny!!!! Żłobek kosztuje 700 Ero miesiecznie i jest tylko od 10-16 a co z pozastałabymi godzinami????? Po angielku mówie bardzo dobrze i to niejest dla mnie problem iść i zapisac tylo ze ja niechce!! trochę naciągane!! kobieto jeśli niewiesz jakie stawki panują w irlandii to po co się wogule odzywasz!!!!! Jeżeli ktoś zachoruje o wiadomo ze pójdę z taką osobą do lekarza i opłace!!!! przecież niemznaw takiej sytuacji nikogo zostawic!!!! I nie wywale na zbity pysk!!!!

Gość Wymagająca
niewim jak WY ale ja niedałabym obcej osobie zrobic prania!!!!! Przeciez tam jest bielizna moja i męża!!! dlaczegpo ktoś ma to robić za mnie!!! Moze wy byscie tak kazały ale ja mam coś takiego jak Godność.

Gość genowefa42
nie mam meila musze poprosic znajomych zeby mi zalozyli i nauczyli obslugiwac mam tyle lat ile w nicku wychowalam swoja corke ktora juz jest dorosla referencji nie mam a i umie i lubie gotowac ale tylko polska kuchnie nie mam pracy dlatego jestem zainteresowana oferta w jaki to miescie?

Gość Wymagająca
Genowefa42 to niedaleko Dublina w Lucan .

Gość Wymagająca
to proszę załóż e-mila mozesz to zrobic sama wchodzac na np..ONET.pl LUB ONET.eu wybrać mały obrazek w górmym prawym rogu podpisany poczta. i wybierz załóż darmową pocztę i rób wszytko według wskazuwek tam napisanych. Nic trudnego czekam na odzew

Gość troche naciagane
A dlaczego nie moge zapytac? Musze znac stawki w Irlandii aby zadac pytanie? Przeciez osoba przyjezdzajaca z Polski do pracy do ciebie tez nie wie jakie sa stawki za taka prace. Proste - dlatego pytam, ze nie wiem. W zyciu codziennym tez tak latwo sie irytujesz? Zamierzasz spisac z taka osoba jakis kontrakt czy wszystko na gebe? Zadaje pytania bo moze ktos bedzie zainteresowany a czesto jest tak, ze osoba zdesperowana - bez pracy moze nie zapytac o bardzo istotne szczegoly. PS: Nie chce byc zlosliwa ale dzisiaj kazdy kto robi "byki" ortograficzne jest biednym dyslektykiem :D Jakos malo nieukow, wszyscy poszkodowani mentalnie.

Gość Wymagająca
zapytac zawsze można:) Mam zamiar podpisać kontrakt-umowe . Nichce nic na "gębę" Bo gdyby dana osoba się niewywiązywała ze swoich obowiązków to wole miec wszystko na papieże.