Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dirty look

sypiam z mezem przyjaciolki

Polecane posty

i na dodatek zaczelam go kochac, na poczatku byl tylko nieziemski seks a teraz czuje duzo...mysle zeby wpasc z nim co o tym myslicie?

Gość Dobry pomysl trzymam kciuki

Gość klonz
Mysle, zebys nastepnym razem wymyslila ciekawszą prowokacje, takie jak ta juz byly 😴

Gość a czemu nie
pojebało Cie, mąż przyjaciółki, to co z Ciebie za przyjaciółka

Gość zafunduj sobie bachora
i tak zlizujesz z jego fiuta soki po zonie to mozecie dzieciaki wspolnie chowac:)

Gość Belzebub
Będziesz smażyć się w piekle całą wieczność. Czekam tam na Ciebie "przyjaciółko" !

nie wiem moze i jestem chora ale podnieca mnei to ze posuwa nas obydwie to nei prowokacja,

dodam ze z przyjaciolka tez mialam intymne sytuacje, moze zwariowalam mysle zeby moze wyjechac na jakis czas bo mam taka mozliwosc i chlonac bo to mnie niszczy

Gość Belzebub
Jeśli to nie prowokacja - to idź się leczyć - to naprawdę nieciekawa sytuacja. Jesteś poprostu chora. Współczuję Ci

moze nie chora ale bardzo zboczona nei potrafie bys w normalnym zwiazku to mi nie starcza, nie krytykujce mnie jestem na codzien normalna, ale gdy w gre wchodza uczucia to szaleje. no moze z tym dzieckiem przesadzilam ale chcialabym miec go tylko dla siebie,

juz nie moge sluchac jak ona zwierza mi sie i opowiada jaki to wczoraj mieli seks, a bylo tak ze na wspolniej imprezie w jej domu on potajemnie mnie dotykal to mnie strasznie rozgrzalo ona niczego sie nie domyslala wiem zaluje tego co robie

Gość Belzebub
Skoro tak bardzo Go kochasz i chcesz go tylko pod własną kołdrą - to jest jedno, proste wręcz banalne rozwiązanie. Mówisz o waszym posuwaniu "przyjaciółce" i po sprawie. A tak swoją drogą - też bym tak chciał :D

Gość oktawcia24
no to rzeczywiście masz się czym chwalić

oby w przyszłości twoja przyjaciółka spała z twoim mężem i wpadła zobaczyłabyś jak to jest. życzę ci z całego serca tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesteś nie dość że bezwstydna to bezczelna bez poczucia winy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zresztą ten topik pisze pewnie jakas gówniara nudząca się bo dzisiaj jest sobota:) www.ODRÓB_LEKCJE.PL

Gość fsfsdf
NAJWIĘKSZĄ SUCZ JESTEŚ. TY I FACET POWINNAŚ ZGINĄĆ

Gość Belzebub
Bardzo się nudzisz ?

Gość 05.07.1985
mysle ze jestes kurwa i w zwiazku z tym co odwalilas zycze ci (celowo z malej litery - nie mam szacunku do takich osob) wszystkiego najgorszego

Gość naprawde szkoda gadac
popieram poprzedniczke - zwykla dziwka z ciebie!

No to nie masz już przyjaciółki ^^. I co można Ci więcej powiedzieć... oby Twój przyszły facet obmacywał i bzykał Twoje koleżaneczki.

myślę, że jak koleżanka jest nerwowa, to możesz stracić kudły, nie tylko na głowie, ale i na pipce, mężuś zyska urocze ruchanko z żonusią, która będzie się starała dawać mu cipuszki lepiej od ciebie :D:D:D