Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szansowiczka

JEST SZANSA ,ZE GO ODZYSKAM?

Polecane posty

Gość szansowiczka

mój były sie rozwodzi (nie przeze mnie), spotykamy sie od roku, czy myślicie, że mam szanse na bycie z nim znów? ja go kocham

Gość paula123456
Chyba skoro sie rozstaliscie, to musiał byc jakis powod. Odpoweidz sobie na pytanie, czy warto wchodzic dwa razy do tej samej rzeki... I (byc moze ) przezywac znowu to samo, co bylo powodem rozstania.

Gość szansowiczka
to było dawno, wtedy byliśmy młodzi, chcieliśmy się wyszumieć, związek na odległość - dlatego nie wyszło

Gość paula123456
Zwiazek na odległosc, młodzi, wyszumiec sie... Tydzien temu moj zwiazek o takim wlasnie charakterze sie zakonczył. WIec jesli czujesz, ze teraz jestescie dojrzalsi to koniecznie zawalcz Ja przynajmniej na pewno za pare lat sprobuje...

Gość NIE i szkoda czasu na męczenie

Gość szansowiczka
chodzi oto,że on chce się ze mną spotykać ale czy nie tylko po to, bo potrzebne mu teraz wsparcie, a jak się "otrzepie" to mnie bedzie miał gdzieś

Gość paula123456
Skoro sie rozwodzi, to musi mie powod. Najpierw wybadaj, czy jest z tego powodu załamany, przygnebiony, czy mzoe odczuwa ulge, Jesli to ewidentny smutek po rozwodzie, to moze potrzebuje pocieszenia, albo chce "wybic klin klinem". Jesli nie - to moze docenił dawna miłosc i chce odbudowac relacje:) Chłopcy dojrzewaja pozniej... w mlodosci, szczegolnie na studiach, traca swoje skarby na rzecz imprez a pozenij, gdy spowaznieja, baaaardzo zaluja.

Gość szansowiczka
jeśli chodzi o żone to ulga, inne sprawy - przygnębienie

Gość paula123456
Na Twoim miejscu bym się z nim spotkała. To człowiek ktorego kochasz i to moze jescze od czasow poprzedniego razu gdy byliscie razem. Fakt, ze poprosił Cie o pomoc o czyms swiadczy.

Gość u mnie tak jest na razie
Ale czasem ludzie sie schodzę po raz drugi i jest lepiej

Gość szansowiczka
spotykamy się , narazie wiem tylko to,że żałuje że mnie zostawił (ale co innego miałby powiedzieć), zresztą nie rozmawiamy o przeszłości - naszej przeszłości

Gość szansowiczka
To człowiek ktorego kochasz i to moze jescze od czasow poprzedniego razu gdy byliscie razem. dokładnie jak napisałaś:)

Gość gość
Byłam już zaręczona z facetem, który był moim ideałem – wrażliwy, czuły a zarazem zaradny. Planowaliśmy ślub i wspólne życie. Aż nagle on stwierdził że to jednak nie to…..tragedia. Wiedziałam że to facet mojego życia. Nie mogłam go wypuścić z rąk. Jako że zawsze wierzyłam w magię postanowiłam się odwołac do niej. Zamówiłam rytuał miłosny ze strony http://urok-milosny.pl – i on wrócił, mówiąc że nie wie jak mógł wcześniej ze mną zerwać. Znowu jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie.