Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmhmmmm

gdzie Ci prawdziwi przyjaciele???

Polecane posty

Gość hmmhmmmm

kurcze... tak sobie zyje i mysle: ale trudno dzis o przyjaciela. tez macie takie odczucie? nie wiem... moze jestem jakas wymagajaca, ale nie sadze. troche mnie to denerwuje bo uwazam przyjazn za jedna z najwazniejszych wartosci w zyciu, a tu benc: ni ma. co o tym sadzicie?

Gość zepp overture
przyjaźń nie istnieje.

Gość hmmhmmmm
przyjazn istnieje

Gość maturka
A co rozumiesz pod pojęciem "przyjaźń"?

Gość hmmhmmmm
jest to zbyt rozlegle pojecie zeby je opisac w kilku zdaniach. ale jezeli mialabym uogolnic to jest to osoba na ktorej zawsze mozna polegac, ktorej sie ufa, na ktora mozna liczyc w kazdej sytuacji, ktorej mozna sie wygadac ze wszystkiego a ona Ciebie ani nie wysmieje ani nie zignoruje, poprostu postara sie pomoc jezeli jest w stanie. duzo wiecej jest cech prawdziwego przyjaciela ale jak juz mowilam, nie da sie tego opisac w kilku zdaniach, w ogole nie wiem czy da sie to opisac w slowach

Łatwo bęzie Ci znajeść przyjaciela , jeśli znasz tego kogoś od początku szkoły , takie przyjaźnie są wg. najlepsze Sam mam przyjaciółkę od 1 klasy szkoły podst.:classic_cool: A juz jest 2 LO , dziewczyny są lepszym materiałem na przyjaciela :P

Gość hmmhmmmm
jeszcze nie spotkalam na swojej drodze kogos kogo moglabym nazwac przyjacielem. ale moze wszystko przede mna. zobaczymy (a osoby z poprzednich szkol nie nadawaly sie;d uwierz mi;p)

Gość sama nie wiem cz dobrze
masz racje że o przyjaciól cięzko takich naprawde od serca ja mam już swoje lata i mam takich pare naprawde przyjazni od serca moge się wyżalić wygadac i odwrotnie wysłcuham pociesze ostatnio myslalam ze istnieje przyjażń między mężczyzna a kobietą ale coś pochrzanilam

Gość sama nie wiem cz dobrze
miało byc wysłucham

Istnieje , ale jest granica , którą faceci zawsze łamią :o

Gość hmmhmmmm
ja mam dopiero 18 lat wiec moze kiedys ktos. tak sie latwo to pisze a jednak czasem trudno bez takiej osoby;) no ale coz zrobic;]

Gość hmmhmmmm
wlasnie Sash, faceci zawsze po jakims czasie krotszym czy dluzszym uwazaja ze skoro tak dlugo dobrze sie dogadujemy to znaczy tylko jedno:milosc. i wtedy robia psikuski;d

Gość hmmhmmmm
no moze nie wszyscy, ale wiekszosc;p

No własnie i sie kończy , masakra ale nic nie poradzimy Tylko z tego co wiem dziewczyny chcą kontynuować tą przyjaźń za pomocą stałego związku , czyż nie? :)

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Ja wierzę w przyjaźn damsko-męską , natomiast nie wierzę w przyjaźń między kobietami- zawarly między sobą pakt o nieagresji, a o przyjaźni nie można w tym przypadku mówić. Zawsze jedna drugiej czegoś zazdrości itd. :D btw jestem kobietą ;)

Gość hmmhmmmm
Sash, ja tam nie wiem czy chca kontynuowac czy nie;p wiem ze potem facet patrzy na "przyjaciolke jak na lakomy kasek;] a ja osobiscie nie chciala bym byc tak postrzegana przez przyjaciela, staky zwiazek z kims takim chyba tez by mnie nie interesowal. ale wierze i w przyjazn damsko-meska i damsko-damska ale uwazam ze najlepsza jest mesko-meska (choc niewiele o niej wiem gdyz jestem przedstawicielka tej piekniejszej plci;p) ale jednak mam wrazenie ze Wy wszytsko na luzie traktujecie i ogolnie przy piwku sobie pogadacie i jest cacy;d

Męsko - męska , hmmmm nie znam takich facetów szczerze A damsko - damska , dziewczyny są wobec siebie takie dwulicowe ze szok , i tak sie szybko zrywają , i jedna na drugą najeżdźa , A o damsko męskiej mozna by dyskutować cały czas

Gość hmmhmmmm
kazda jest dobra. trzeba tylko aby obie osoby w jakis sposob sobie odpowiadaly i juz tadaaaam wychodzi przyjazn;d