Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzona grubaska

wazylam 90 kg nie chcial mnie teraz waze 63 dzwoni

Polecane posty

Gość ja też tak mam............
Ja nie mówię, że się facetowi dziwię. Tylko tak trudno komuś zaufać czarno na białym mając co się dla niego liczy najbardziej.

Gość cvxvcx
autorko i inne oburzone - bezrobotnego faceta byscie skreslily, prawda? A jakby za rok powiedzial wam, ze zarabia 3 srednie krajowe? Zrobilybyscie to samo, co ten facet. Ale najlepiej znowu oceniac.

Gość upupupuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość do odchudzona grubaska
A o co ci chodzi. Byłaś gruba i nie atrakcyjna. Dla większości facetów nawet najmilsza kobietka zarośnięta tłuszczem nie jest atrakcyjna. Nie dziwie się facetowi. Skupiaj się na tym żeby nie mieć JOJO i jak fajny ten facet to dzwoń...

Gość fghfghfg
"raptem mu sie zaczelam podobac" Zdziwiona?? Chyba po to sie odchudzałaś żeby wyglądać wreszcie jak kobieta i zwracać na siebie uwagę. Ciekawe czy ty interesujesz się tłustymi facetami? Na pewno nie, tak jak na pewno taki szczuplejszy mógłby zwrócić twoją uwagę.

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość lkjljlkj
A co, dziwisz się, że mu się wtedy nie podobałaś? Zaczełaś dbać o siebie, to mu się zaczełaś podobać, a ważyłaś dużo to nie byłaś dla niego atrakcyjna, aż tak trudno to pojąć?

Gość nie ma co interesowac sie taki
takimi panami, pozniej jakas sytuacja typu ciaza, choroba i juz ich nie ma :O

Gość _1/10_
żałosny dupek

Gość ykyuuuuudee7777777o7

Gość Meniol
Przy tym temacie widać najlepiej, jakie z dziewczyn hipokrytki. Wszystkie radzą - olej go. Bo facet to już nie ma prawa do własnych upodobań, do tego, że mogą mu się podobać tylko szczupłe dziewczyny. Nie, powinien się wprost posikać ze szczęścia, że grubaska miała fajny charakter i to powinno być dla niego najważniejsze. Nie rozumiecie, że dla facetów wygląd jest bardzo ważny? Że chcą, żeby im się dziewczyna podobała? Zresztą tak samo dziewczyny chcą mieć chłopaka wysokiego, szczupłego i przystojnego. Skąd więc ta cała hipokryzja? Wielu facetów może uważać dziewczyny o wadze 90 kg za super inteligentne, miłe itd., ale nie będzie się chciało i tak z nimi umówić. Bo dziewczyna ma się im podobać, czy to takie dziwne?

Gość do odchudzona grubaska
ja akurat nie popierałam autorki a bym chciała mieć faceta "miśka". Każdego kręci co innego :P. Także autorka nie powinna się dziwić że tamtego nie kręciła kobieta 30kg WIĘKSZA... :o

Gość 555555555555555