Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problematyczna mi

O Eksie który tak bardzo jest.

Polecane posty

Gość Problematyczna mi

mam problem były mi się śni rozstaliśmy się 3 lata temu odezwał się po roku i chciał wrócić, ale nie było mnie w kraju (i nie będzie jeszcze przez rok), nieważne śni mi się, tej nocy także codziennie myślę o nim, po prostu obsesja kiedy się rozstaliśmy byłam na skraju rozpaczy, tak ciężko było, tak ciężko no a teraz, mimo tych 3 lat - nie mam życia, to znaczy mam narzeczonego, ciepłego, dobrego ale myślę o tamtym, myślę codziennie nie wiem już co robić przez rok nie będzie mnie w kraju rozstaliśmy się w gniewie, jednak te 2 lata temu chciał wrócić sama już nie wiem z NK wynika że jest sam no ale mogę się mylić do tego wróżka kafeteryjna powiedziała, że on o mnie myśli, ale boi się znowu odezwać, co robić, co robić :O

Gość Problematyczna mi
poradźcie coś

Gość też też też

radze Ci dobrze sie zastanow czego chcesz i nie bierz pod uwage co mowia kafeteryjne wrozki bo to przeciez bzdura.kieruj sie sercem,ale pamietaj ze moze to co czujesz do bylego to zwykla tesknota za czyms co kiedys bylo.nie oznacza to ze po powrocie bedziesz z nim szczesliwa i ze to uczucie ktore teraz Ci towazyszy bedzie nadal.zastanow sie dlaczego sie tak na prawde rozstaliscie i czy warto do asiebie wracac

Gość Problematyczna mi
dziękuję za odpowiedź ciężko jest zwłaszcza, że z eksem miałam kontakt prawie 2 lata temu

Gość mimi18
ja mam tak samo nie wiem co robić tylko że mój były ma dziewczynę

Gość przeszlosc258
ja mam podobnie tylko ja sie chce ze swojego zycia pozbyc.