Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kupujący drukarkę

Zakup drukarki/urządzenia wielofunkcyjnego

Polecane posty

Gość Kupujący drukarkę

Witam, chcę kupić drukarkę lub urządzenie wielofunkcyjne w cenie około 150-200 złotych. Wiem, że to niewiele, ale właśnie tyle chcę wydać na drukarkę lub urządzenie wielofunkcyjne i wiem, że znajdę coś w tym przedziale cenowym. Drukarka lub urządzenie wielofunkcyjne ma służyć do użytku domowego jako dla studenta. Mam pytanie odnośnie wyboru. Co mam wybrać? Jaką firmę? A może jaki model? Interesuje mnie głównie NISKI KOSZT EKSPLOATACJI drukarki czy urządzenia wielofunkcyjnego. Która firma ma najtańsze tusze lub zamienniki, bo zamienników z pewnością też będę używał? Tanie tusze/zamienniki na pewno się przydadzą. Liczę na pomoc tych, którzy znają się na tym troszkę więcej niż ja, na komputerach się znam, ale na drukarkach czy urządzeniach wielofunkcyjnych to już mniej. Za pomoc WIELKIE dzięki. ;)

Gość mam 22 lata i przegrałam życie
Ja niedawno kupiłam urządzenie wielofunkcyjne EPSON (całkiem niezłe) za 179zł w Euro, jest mi potrzebne do takich samych celów jak Tobie, polecono mi je jako najbardziej ekonomiczne, w HP ponoć gdy wymieniasz tusz kolorowy-kupujesz całkiem nowy pojemnik z 3ma kolorami, w Epsonie możesz dokupić każdy kolor oddzielnie, w zależności od potrzeby. Tusze możesz dostać taniej na allegro.

Gość Kupujący drukarkę
Eh, wznawiam temat, bo widzę znikome zainteresowanie. :P

oj jeżeli chcecie zaoszczędzić na tuszach to nie na allegro z niepewnego źródła, tylko w sklepach internetowych typu doktortusz.pl przynajmniej masz pewność, że kupując zamiennik kupujesz solidny produkt, a nie 'zamiennik zamiennika'