Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agawa1977

A ja czekam na rozwiązanie

Polecane posty

Moja kotka ma skurcze i chyba dziś po raz pierwszy zostanie mamą:) fakt ciąża nie planowana ale...kurde bardziej się denerwuję niz ona:)

Gość bo moja chyba tez jest...
a z maluchami co? w ogole to jak poznalas ze jest w ciazy >?

jej mama to biały pers który popełnił mezalians ona szylkretka która zaskoczyła mimo antykoncepcji i tabletek po:)

widziałam że ma rujkę mimo szczepienia ale miałam nadzieje,że nic z tego nie będzie,podałam jej też tabletki działajace na zasadzie postinoru u ludzi ale natura wzięła góre i po 5 latach moja Puma zostanie mamą:)

kurde,żeby tylko jej nic nie było,to mój pupilek,prawie jak członek rodziny...głupia panikuje wiem

agawa zadalam pytanie

Gość tym razem pomarancza
no czekałam cierpliwie ,kotek zaczął jeśc więcej,zaokraglił sie a ok 6 tyg po pokryciu sutki zrobiły sie rózowe no i wtedy byłam pewna na bank:)

jakoś nie wierzyłam w te tabletki po ale weterynarz kazał czekac dok 1,5 miesiąca,wtedy to kolor cycuszków miał się zmienić i tak tez było

ale jak poznac na poczatku ? bo jak moja bedzie w ciazy to ja wystrelkzuje aborcyjnie nie chce malych za duzo jest bezdomnych kotow:(

jakoś nie wierzyłam w te tabletki po ale weterynarz kazał czekac dok 1,5 miesiąca,wtedy to kolor cycuszków miał się zmienić i tak tez było

no własnie się nie da tego stwierdzic nawet weterynarz nie wyczuje tak małych płodów mną kierowało tylko przeczucie no a później już objawy podawane przez weterynarza

Gość biały pers
A ja mam też kotkę w ciąży moja to biały pers jest w ciąży już tydzień z popielatym persem i zawsze w ciąży je gotowaną marchew

Gość do was zaznajomionychh
dajcie przyklady jak se zachowuje ktoka w ciazy bo moja chyba jest a nie wiem to moj 1 kot:o

Gość biały pers
Normalnie... oprócz tego, że ciągle chodzi głodna, jest leniwa i lubi się chwalić brzuchem oraz moja je wtedy gotowaną marchewkę... a i musisz jej dawać mleko do picia najlepiej tłuste tak ok. 3 % a i jak się kotki urodzą i będziesz je chciała uczyć już pić to też tłuste mleko... :)

a moja ma brzuszysko na poduszce i spi na dół głową teraz :) ale jakos tak niespokojnie....

no właśnie nie wiem na razie klei sie do mnie ma legowisko ale go nie lubi,dostała niedawno karton z gazetami bo kocha spac w kartonach,ew.koszyk pod kominkiem albo faktycznie ta sofa)

Gość biały pers
Wydaje mi się że gdzieś w czasie ok 3 dni ci urodzi moja kotka ostatnio tak tydzień była niespokojna... a teraz siedzi całą noc przy misce z jedzeniem...:)

Gość i jak.......
skad wiesz ze dzisiaj bedzie rodzic?