Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paolciaaa15555

Jak sądzicie, dlaczego oni mnie tak przezywają????

Polecane posty

Gość paolciaaa15555

Mam 15 lat i teraz idę do technikum ekonomicznego. Od wczoraj moi znajomi zaczęli mnie nagle przezywać frytka, czasem też frytek. Nie mam pojęcia dlaczego... Heh nie jestem gruba, że od frytków czy coś takiego tylko musi być inny powód. Może mam coś wspólnego z Frytką z BigBrothera?? A najbardziej mnie zdziwiło, jak się kolegi zapytałam wczoraj dlaczego to powiedział, że lepiej żebym nie wiedziała bo się obrażę i że mi powie pod koniec szkoły.

A skąd my mamy wiedzieć jaka była sytuacja? Musisz sama sobie przypomnieć, co też takiego ostatnio zrobiłaś lub powiedziałaś.

Gość paolciaaa15555
to nie są moi przyjaciele ani nic w tym stylu tylko zwykli znajomi. Tą ksywe wymyslili chyba moi pietmasyoletni koledzy z klay bo chcieli sie ze mną drażnić... :o ;) tylko dlaczego właśnie frytka??? ja w ostatnim czasie nie zrobiłam nic co by mogło być powodem a przynjemniej mi sie tak wydaje....

Wyznają i w ten sposób ze Cie lubią , to zawsze działa na Kobiety

Gość paolciaaa15555
no może i dlatego ale no kurcze to lepiej zebys nie wiedziała dlaczego bo sie obrazisz nie powiedział jeden z nich tylko osoba chyba raczej postronna i z powiedziała to z uśmiechem na twarzy... eh juz sama nie wiem ;)

Gość paollllciiaaa15555
upppp

Gość defkkfkf
Masz prawdopodobnie tłuste włosy. Tak przezywaliśmy osoby z wiecznie tłustymi strąkami na głowie.

Gość paollllciiaaa15555
???????????????? no to prawda włosy mi sie mocno przetłuszczają ale tak samo jak moim kolezankom, bo to taki wiek ale myje je co drugi dzień... i nie chodze w tłustych...

Gość dddddd
To myj je dziewczę codziennie. Ja widzę takie stłuszczone kudły nastolatek to się zawsze zastanawiam, czego wy tych włosów nie myjecie częściej!!!!

Gość dddddd
I nie "taki wiek", niektórym będą się tak tłuścić przez całe życie,to trzeba panienko wstać trochę wcześnie i umyć te kudły rano.

Gość paollllciiaaa15555
upppppppp no kurde czy mycie włosów co drugi dzien to rzadko że mnie tak przezywają!!!!!!!!!!!!??????????????????? no bo mi sie wydaje ze tłuste przez dwa dni po umyciu nie sa jeszcze dopiero po trzecim dniu więc zawsze myje co drugi dzień...

Gość oj Frytka Frytka
nagadali że kompałaś się nago z nauczycielem czyli jestes jak Frutka z BB..plotkarze :)

Gość paollllciiaaa15555
upppppppp no kurde czy mycie włosów co drugi dzien to rzadko że mnie tak przezywają!!!!!!!!!!!!??????????????????? no bo mi sie wydaje ze tłuste przez dwa dni po umyciu nie sa jeszcze dopiero po trzecim dniu więc zawsze myje co drugi dzień... co zrobic zeby juz mnie tak nie przezywali???? no bo we włosach tłustych nie chodzę.........