Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula88

czy komus zsuneła sie gumka?? Pomocy

Polecane posty

Gość Paula88

Tak sie stalo ze w trakcie stosuknku gdy eksplodował gumka sie zsunela i w polowie zostala we mnie ale ja wyciagnol i nie wiem czy cos sie z niej wylalo czy nie.. to bylo 4 dni temu w 15 dniu mojego cyklu , a cykle mam po 31 dni czyli w poczatku dni plodnych, czy moge byc w ciązy?? dodam ze albo sobie wkrecam ale raczej nie bo bola mnie sutki i zaraz po oddaniu moczu tez mnie boli nigdy tak niemialam wkrecam sobie czy moge byc w ciazy?? test planuje zrobic dopiero 27 bo wetedy powinnam miec okres bo wczesniej chyba niema sensu... ale co myslicie?? PProsze o odpowiedzi i z gory dziekuje :))

Gość Paula88
Nikt nie podpowie nie?? :(

Na początku? Przecież to prawie sam środek cyklu. Tak, prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest bardzo duże. Trzeba było wziąć pigułkę po.

Gość Paula88
Na tabletke po juz chyba za pozno bo minely 4 dni;/ nieiwem czy chce czy niechce ale wolabym z tym poczekac jeszcze troche...

Gość Paula88
dodam do tego ze mam grype i biore caly czas tabletki na grype nie wiem czy mam przestac;/

zależy jakie leki... na paracetamolu można brać, wit. C tez raczej, antybiotki lepiej odstawić... wiesz, naprawde trudno radzić! Idź do lekarza, ogólnego po prostu i powiedz ż epodejrzewasz że jesteś w ciązy i co z lekami? co masz robić. Naprawde :) na postinor za późno fakt :O na Twoim miejscu wziełabym go od razu! poleciała do gin. od razu po fakcie w miare możliwości! dlaczego tego nie zrobiłaś...? Chyba że cieszysz się i jestes gotowa na macierzyństwo ewentualnie :) jeśli tak to OK ;)

Gość Paula88
Chcialam isc do gina ale chlopak mi odradzil , mieszkamy razem ,on mowi ze jak bedzie to bedzie ze dzieciaczek fajna sprawa , heh ale ja wolalabym poczekaz chcoiaz z rok wiec cieszylabym sie bardziej z negatywnego wyniku chociaz kto wie...

Gość jakXX
nam tez sie zsunela gumka ale nie zostala we mnie, tylko w polowie u niego, wczesniej byla troche usmarowana jego wydzielina, nadodatek to jest moj pierwszy miesiac kiedy odstwailam tabletki czyli nie wiem kiedy mam dni plodne, troche sie boje ale probuje nie dopuszczac tej mysli i tez biore antybiotyk na pecherz bo mnie oststnio zlapal;/

Gość Paula88
ale u nas tez sie zsunela gdy on wychodzil czyli zostala w polowie na zewnatrz czyli koncowka ..

Gość Paula88
tak 21 jeszcze nieskonczone..

Gość jakXX
mi sie wydaje ze jest to male prawdopodobienstwo zebys byla, ale nie wiem

Gość Paula88
BrunetkaWieczorowąPorą ?? CZemu pytalas o wiek??

Gość spokojnie to tylk awaria
Paula, skoro nic się nie wydostało na zewnątrz powinno być ok - gorzej gdyby gumka pękła....a jeśli się wydostało, to z tego co mówisz to i na zewnątrz Ciebie :) my z moim facetem też stosujemy gumki i różne rzeczy nam się dzieją :D - nie ma możliwości by do końca wszystko ładnie przylegało i się trzymało jak na obrazku ;)

Gość Paula88
Spokojnietotylkoawaria.. Ja wczesniej bralam tabletki 2 lata ale strasznie tylam i zle sie czulam a bralam rozne wiec zrezygnowalam i pol roku juz niebiore i tylko gumki ale gumka nie pekla tylko wypadla na zewnatrz otworem ale moglo sie cos wylac .. zapomnialam dodac ze wczoraj wieczorem na bieliznie zauwazylam wraz z wydzielina lekko brozwe plamki.. i nieiwem co to znaczyc moze..

a kiedy masz okres? poczekaj spokojnie, nie martw się, nie gryź - bo z tego to na pewno Ci się spóźni! Ja za pierwszym razem gdy zaczęłam stosować gumki, to okres od razu mi się spóźnił 4,5 dni! nie martwiłam się niby, a jednak gdzieś podswiadomie musiałam się stresować ;)

Gość honorataL
paula, Twoj chlpak musi chyba uzywac mniejszych gumek, bo jesli sie zsuwa to jest za duza . mj misiek to ma grubego wacusia wiec jemu sie nie zsunie, ale co gorsze - moze z kolei peknac

i nawet jak się wyałało to na zewnątrz Ciebie - skoro gumka nie została cała w Tobie, więc się nie gryź.... ;) gdyby z takich rzeczy ludzie w ciążę zachodzili, to każda z nas co rok miałaby nowe dziecko ;)

Gość Paula88
Pierwszy raz sie zsunela jak uzywamy pare lat gumek ale to poprostu wina pozycji, okres mam miec tak 27 ale ogolnie ostatnioz awsze mi sie zpoznia odkad niebiore tabletek..