Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Celtic Glasgow

Masturbacja potem sex problem z orgazmem

Polecane posty

Gość Celtic Glasgow

Witam. Mój problem przedstawia się następująco. Od 1,5 roku co masturbuję się raz dziennie sprawia mi to olbrzymią przyjemność. Od kilku dni zacząłem żyć sexualnie (2 razy w tygodniu) z kobietą- wcześniej sporadycznie. Niestety mam problemy z szybkim dojściem podczas sexu. Kobieta bardzo mnie podnieca. Wiem że problemem jest to że mój penis jest przyzwyczajony do uścisku ręki i ścianki pochwy są dla niego za luźne. Moje pytanie jest następujące czy jeśli zaprzestanę masturbacji to problem zniknie ścianki pochwy zaczną być ,,luźniejdze" chodź wiem że tak sie nie stanie bo to siedzi w głowie czlowieka czy szybciej będę dochodzil i po jakim czasie od zaprzestania masturbacji a jeśli nie ma już powrotu to czy jakims innym sposobem mogę odzwyczaic penisa od rączki. Proszę o odpowiedzi z góry dziękuję.

Gość Celtic Glasgow
Źle mnie zrozumiałes/as ja za wolno a nie za szybko bo moj penis przyzwyczajony do onanizacji do sciskania go czuje sie zby luzny w c*pce mojej dziewczyny.

to już inny problem przestań się masturbować lu staraj się jak najmniej ściskać penisa podczas masturbacji MOŻE to coś pomoże

Gość Celtic Glasgow
Przestanę się masturbować tylko ciekawe ile czasu będę musial czekac by moc szybciej odczuwac orgazm hmmm

Gość 54545454
ja tam sie onanizuje i jest ok...zawsze jest fajnie jak jest fajnie:)

Gość taaaaaaaak***
to ona niezla rozklapiocha musi byc

Gość Celtic Glasgow
Może troszkę i jest ale to nie zmienia faktu że masturbacja zmieniła moje życie sexualne bo zeby dostac orgazmu musze sie sporo napracowac az dziewczyna czasem mowi ze juz nie chce.