Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skad sie biora tacy ludzie

jak mozna nie lubic dzieci

Polecane posty

przeciez to chore, a co chwile pojawiaja sie takie topiki !

Gość czarny kotekPP
ja lubie dzieci ale przez pierwsze 10 min. kontaktu z nimi hehe

Gość ggff
skad sie biora ludzie zakladajacy takie glupie tematy jak ten

Gość lubię ale jak sa z daleka
ode mnie.:o

no wlasnie a potem kobiety w ciazy, ktora nosi dzieciatko pod sercem nikt nie ustapi miejsca , nie pomoze wniesc wozka do autobusu, totalna znieczulica, mamy chore spoleczenstwo :/

Gość czysta ściema
ja też niektórych nie lubię :D ale muszę tolerować

Gość no własnie ja toleruje
ale nie lubię.:o

Gość ghghg444
sama sobie wnoś wózek do autobusu. mnie boli kręgosłup i jestem słaba -to nie robię dzieci bo zakładam , że nikt mi wózka nie będzie nosił!!!!

te bachory beda kiedys pracowac na twoja emeryture wiec licz sie ze slowami

Gość aoife
masz racje, najlepsze sa z curry ;D

czesio sam byles takim dracym sie szczeniakiem

Gość wwrrr
ja tez nie lubie dzieci miejsca bym ustapila, jakby pani byla mocno w ciazy, lub powiedziala, ze potrzebuje juz nie przesadzaj, ze nikt nie pomaga, to, ze Ci sie caly przystanek nie rzuca z entuzjazmem pod wozek, zeby pomoc, nie znaczy, ze od razu znieczulica [albo, jak czesto na kafe, zazdrosc:D]

Gość na swoją emetyturę
to my sobie sami musimy zapracować - czasy PRLu już sie skończyły! ile uzbierasz tyle będziesz miała!!!!!!

Gość dzieci są jak ROBACTWO
odrażające i obrzydliwe, i tak samo jak robactwo się roją :-( Staropolskie przysłowie mówi: Kto ma pszczoły ten ma miód Kto ma dzieci ten ma smród. :-P Ale póki siedzą w brzuchu i ich nie widać i nie słychać to mi nie przeszkadzają - zaciążonym mogę ustapić miejsca, bo im współczuję.

Gość wwrrr
to, ze bylam szczeniakiem, i to, ze Twoje dzieci beda pracowaly na moja emeryture, nijak nie zobowiazuje mnie do tego, zeby dzieci lubic

Gość Ups...........................
Ja ustępuję ciężarnym, pomagam wnieść wózek, jak dla mnie ludzie mogą mieć tabuny dzieci, tylko ja ich mieć nie chcę, bo nie mam do nich cierpliwości.Jak dziecko płacze bo jest chore to mi go szkoda ale jak widzę rozhisteryzowane dziecko w markecie bo mama mu czegoś nie kupiła to bym go rozszarpała.

Gość wwrrr
Ups - a ja bym wlasnie te mamusie rozszarpala, oj, napatrzylam sie na takie wzory milosci macierzynskiej w moim krotkim zyciu :o

Gość Heronka
ja lubię ale swoje dziecko czyjeś mnie drażnią, nie lubię odwiedzać koleżanek,które maja małe dzieci, bo wypadałoby się z nimi pobawić a ja ie czuje tego tematu chyba wyrosłam juz z małych dzieci

Gość A co jesli...
Jedni lubia dzieci a inni nie. Co w tym dziwnego? Lepiej sie zastanow dlaczego niektorzy ludzie ktorzy maja dzieci sie na nie zdecydowali skoro je oddaja, lub molestuja lub krzywdza.

Gość wwrrr
Czesio daruj sobie wyzwiska, zwlaszcza, kiedy zwracasz uwage na czyjes chamstwo :o

Gość sROKA _______________
Grzeczne dzieci lubie, natomiast rozpuszczonych rozwrzeszczanych bachorow ktore uwazaja ze im sie wszystko nalezy NIE - ale to raczej wina rodzicow ze takie sa ;)

Gość Heronka
rzeczywiście, dożo takich matek jest co nie zwracja uwagi na zachowania swoich pociech,a le z drugiej strony na wszystko reagować można się wykończyć ( nie rób tego, nie rusz, zostaw, nie można), niektóre to maja bachory a nie dzieci

Gość Ups...........................
Są ludzie stworzeni do dzieci jak np. moja mama ma miłość do dzieci swoją i chyba moją i ludzie bez instynktu jak ja. Jechałam kiedyś autobusem i jechała matka z dziewczynką ok.3-4 lata i ta dziewczynka cały czas jak coś zobaczyła za oknem zadawała pytania matce związane z tym co zobaczyła i ta matka ze stoickim spokojem odpowiadała jej na te pytania, Duży szacunek dla tej matki a ja siedziałam za nimi i już nie mogłam słuchać tych pytań.

Gość A co jesli...
Ja tez jestem matka i kocham swoje dziecko ale dzieci obcych generalnie nie lubie. Nas woje dziecko sie czlowiek decyduje a inne toleruje. Jakby wszyscy kochali dzieci to bysmy mieli same przedszkolanki itd. A prawda jest prawda, wielu rodzicow pozwala dzieciakom na wszystko, czesto na zbyt wiele. Tlumaczac sie ze one jeszcze nie rozumieja. Kompletna bzdura. Ja do swojej corki mowie od kiedy zaczela wszystkiego dotykac - wolno - nie wolno, to jest twoje, to jest mamy. I moje dziecko poltoraroczne niczego nie niszczy, zadko nawet probuje czegos dotykac czego nie wolno, bo wie ze ja patrze i zareaguje. I czego nie wolno w domu nie wolno rownieza u innych, na ulicy czy w sklepie.

czesio, zobaczymy jak bedzies zmial swoje dzieci i jak bedziesz reagowal gdy ktos tobie lub twojemu dziecku bedzie zwracał uwage