Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaa

czy sa tutaj dziewczyny co pozno stracily dziewictwo?mam pytanie

Polecane posty

Gość zabeczkaaaaaa

jak zareagowal facet w jakim wieku bylyscie i czy wasze zycie seksualne jest udane bo wiele sie tutaj czyta ze takie dziewczynay sa chore psychocznie nie maja potzreb sa ozieble itd

Gość Nauczycielka Chemii
heh, straciłam dziewictwo 2 lata temu :) dosc pózno zwazywszy na to ze za 8 lat przechodze na emeryturę :classic_cool:

Moim zdaniem to co mówisz jest nieprawda kazda kobieta powinna dojrzec do współzycia i przede wszystkim spotkac własciwego faceta.. Ja równiez straciłam dziewictwo póżno bo dopiedo w wieku 22 lata wcale nie uwazam zebym była oziębła czy chora psychicznie

Gość eqrqew
Miałam 28 lat gdy straciłam dziewictwo. Partner był zdumiony gdy się dowiedział że ma do czynienia z dziewicą no i oczywiście zachował się bardzo odpowiednio. Jesteśmy razem (prawie pięć lat), nasze pożycie seksualne jest OK i obecnie spodziewam się dziecka. Przyznam że po seksie spodziewałam się trochę więcej i nie wszystkie moje potrzeby są zaspokojone ale trudno, nic z tym nie zrobię. Czekałam długo bo nikogo odpowiedniego nie udało mi się wcześniej znaleźć a od byle czego wolałam samozaspokajanie się. (Potrzeby od wczesnego wieku nastu lat miałam bardzo duże.) Jako dziewica nie uważałam tego stanu ani za powód do wstydu ani za powód szczycenia się.

Gość zabeczkaaaaaa
ale co facet powiedzial ja sie dowiedzial? on byl doswiadczony podobno faceci uciekaja od takich dziewczyn

Gość eqrqew
Podobno... Mój nawet coś wspominał że niektórzy się boją bo im się wydaje że takie dziewczyny trudniej spławić. :D Natomiast on sam do bojących się nie należy.

Gość zabeczkaaaaaa
a co powiedzial jak mu powiedzialas?

Gość eqrqew
Nie pamiętam, coś miłego i niewiele pokazał po sobie. Za to potem okazało się że chyba mi wtedy nie uwierzył, skoro gdy się przekonał sam za jakiś czas, to z zaskoczeniem wykrzyknął: "Ty NAPRAWDĘ jesteś dziewicą!". :D Dlaczego dopytujesz tak szczególowo? Zaczynam sądzić że jesteś jeszcze bardzo młodziutka skoro tak się przejmujesz ewentualną reakcją partnera. :)

Gość zabeczkaaaaaa
mam 25 dopytuje sie bo boje sie reakcji tyle tutaj naczytalam sie ze w tym wieku to nienormalne ze nie mam potzreb ze seks z taka dziecwzyna nie jest dobryitd

No u mnie było dokładnie tak samo:)) Na poczatku mi nie uwierzył a później stwierdził ze ma szczescie ze spotkał dziewice:)

Gość zabeczkaaaaaa
nawet gdzies przeczytlama ze do psychologa takie dziewczyny powinny isc ze faceci uciekaja od takich wysmiewaja itd

Gość sisilyyyy
a ja mam inne pytanie czy utrata cnoty w tym wikeu jest mniej bolesna? tez sie krwawi czy szanse na to sa mniejsze

To chyba jest indywidualna sprawa kazdej kobiety i nie ma znaczenia czy ma ona 17 czy47 lat

Gość zabeczkaaaaaa
niestety ale dziewictwo w wieku takim jak moj ( mam 25lat) uznawane jest ze nienormalne

Oj tam nie przesadzaj... Najwazniejsza jest po prostu szczerosc. Rozumie ze nie jest to dla Ciebie powód do dumy ale jak poznasz tego własciwego chłopaka zobaczysz ze napewno nie bedzie miał Ci tego za złe:) głowa do góry:)

Gość ja w wieku 27 lat
był troche zaskoczony, to wszystko.

Gość zabeczkaaaaaa
a moze nie mowic? tylko sie bede stresowac facet moze mnie wysmieje

Gość ja w wieku 27 lat
nie rozumiem dlaczego dziewictwo ma być powodem do dumy albo wstydu, ja nigdy się go nie wstydziłam, ani się nim nie szczyciłam. dlaczego sprawa dziewictwa jest tak rozdmuchiwana?

Gość tacy sa faceci..
dosyc ze wysmieje uzna za nienormalna to pewnie wszystkim znajomym powie ze spotkal 25letnia cnotke

I dziewictwo w tym wieku wcale nie jest nienormalne. Po prostu dzisiejszy Siat tak bardzo promuje seks ze wszystkim sie wydaje ze dziewicą jest sie dlatego ze nie ma sie powodzenia u płci przeciwnej a w związku z tym dziewictwo jest "obciachem" jednak moim zdaniem to nieprawda... Wydaje mi sie ze faceci wolą dziewice bo wiedza ze taka kobieta nalezy tylko do nich i nie miało jej wczesniej kilkudziesieciu facetów. Chociaz oczywiscie sa równiez tacy któży sie boja..

Gość zabeczkaaaaaa
6mc

Jeśli cię kocha to będzie zadowolony że jesteś dziewicą.A ci co piszą że to chore że tak póżno traci się dziewictwo to jakieś małolaty które mają to za sobą albo te które żałują że to zrobiły!