Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalleczka87

Prosze Was poweidzcie jak mam go zrozumiec ? ? ? ?

Polecane posty

Sprawa jest troche skomplikowana...otóż od dłuższego czasu nieukłada nam sie z ężem,postanowiliśmy sie rozstac lecz nadal razem mieszkamy ze wzgledów finansowych.Dzis rozmawiałam z jego( naszym) kolega i zaraz potym miałam straszna awanture że niemam prawa rozmawiać z jego kolegami....bo oni mne chca tylko przelecieć,wpadł w furie juz nawet chciał do niego dzwonić z pretensjami.Czy on jest zadrosny???Ja juz nieweim co mysleć,zależy mi nadal na nim ale kompletnie nierozumie jego zachowania...w zeszłym tyg.chciałam isć na impreze z naszym wspónym znjomym-(który zawsze był naszym przyjacielem) to od rzy usłyszałam nieprzyjemne podteksty(uważaj żeby cie ktoś niezwinął na dupczenie.Od paru miesięcy powtarza że z nami to juz koniec a jednak zachowuje sie tak jakby mu to niebyło całkiem obojetne...miedzy nami jest seks i w zasadzie to chyba tylko tyle.Co ja mam myśleć????

Gość iga123
twoj maz cie nie zostawi bardzo cie kocha ja tak mysle i do tego jest zazdrosny nawet o kolege

Sama niewiem...jestem z nim od 5 lat a nieportafiezrozumiec jego zachowania...ciagle mi ubliża,wiele juz przez niego łez wylałam,ciagle mnie poniżał,obrażał i robił awantury-czy to jest miłość ? ? ? ? Doszlśmy do wniosku że lepiej sie rozstac,wiem że skrzywdzimy dziecko ale w tym momencie też je krzywdzimy bedąc za soba w takiej chorej atmosferze.A dzis już z nim rozmawiałam i powiedział ze to nezadrość tylko wściekłość i absolunie niewolno mi rozmawiac z kolegami- to jest wszystko chore ,wiem o tym.Powiedziałam mu że myśle że jest chorobliwie zadrosny ale on wszystkiemu zaprzeczył-stwierdził nawet że mogę rozmawiać z kimś nowym kogo poznam ale nie z kolegami naszymi.

Zazdrośc... faceci tak mówią... ze to złość... ale zazdorsny jest z tego co piszesz ...

Gość kocha cie