Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nothing special

poradzcie mi

Polecane posty

Gość nothing special

mam włosy do łopatek, więc dość długie. Sa proste i dość sztywne, czy dobrym pomysłem jest je wycieniować i to tak ostro? Poniżej daje linka. Zastanawiam się czy taką fryzurę łatwo i szybko mozna ułozyć, czy wygląda się ok, a nie jak wystrzyzona kura, bo niektórzy fryzjerzy odradzają w ogóle cieniowania. http://i170.photobucket.com/albums/u248/whitpay/Scene%20Hair/1469668813_l.jpg http://i70.photobucket.com/albums/i107/xjsbellamias13/1385690382_l.jpg http://i164.photobucket.com/albums/u16/__piratebritty/l_d9e050a3768dccafcb27f9ca3b599fcb.jpg takie fryzury noszą chyba ludzie emo, ale mi sie podobają

Gość ccc_abra
Hej::) mi osobiście ta fryzurka się podoba. Możesz sprobowaać, nie wiedziaialm cie i nie wiem czy ci bedzie w niej do twarzy , ale cieniowanie jest ok. Zawsze to wlosy inanczej wyglądaja niz takie zwykle i proste.

Gość nothing special
czasem włosy cieniowane wiszą dziewczyna jak strąki, a ja nie mam czasu codziennie ich układać, dlatego zależy mi na fryzurze, która sama się ułozy

Gość nothing special
up up kobietki

Gość nothing special
czy nikt z was nie nosi cieniowanych włosów?A może sa już niemodne????

Gość asasasasasasasas
jak ci sie podoba to zrób tak sobie, czemu nie.taka fryzura podnosi włosy, ze nie są takie oklapniete, zwieksza objętośc. te fryzury które pokazałs moim zdanie są za bardzo wyprostowane, proste jak druty,taka ostra sie wydaje ta fryzura, lepiej ułozyc je bardziej miękko. ja bym radziła jak bys miała taką fryzurę to po umyciu nałozyc jakis balsam cz cos zwiekszajacy objetosc i gotowe...tak mi sie wydaje

Gość nothing special
szybko, bo mam czas do czwartku :))

Gość asencja
licz sie z tym ze bedziesz musiala ukladac te wlosy:) bo sadze ze one tak same z siebie ladnie nie stercza;D a po umyciu beda oklapniete

Wystopniowałam włosy z długości do pasa i powiem ci, że to był największy błąd w moim życiu. Fryzura wygladała pięknie po wyjściu od fryzjera, to co miałam na głowie później trudno opisać ludzkimi słowami. Niech cię nie zwiedzie lekki nieład tych fryzurek. Żeby tak wygladały trzeba poświęcić masę czasu przed lusterm. Moja przygoda z cieniowaniem skończyła się ścięciem włosów na krótko, a niezupełnie o to mi chodziło :-(

Gość nothing special
dzieki dziewczyny na odpowiedz, własnie najgorsze jest to układanie, godziny przed lustrem :P